boka 62 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan prodajem kacigu diablo velicina L,59-60cm,polovna,postava moze da se vadi, cena 50e. tel/0655288001 beograd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja ponuda je 35e, bez uvrede... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan uvredio sam se, kaciga je ekstra kvalitetna mislim da je to hjc diablo sa 6 sistema ventilacije kada je uzmes u ruku odma vidis da je dosta kvalitetna a kada je turis na glavu odlepis ;D ja je prodajem jer mi je velika, pa mi zato ne odgovara moja poslednja cena je 40e pa kome odgovara i treba dobar slem to je to tel.0655288001 i email bajker011@yahoo.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...