milke_89 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam jedan problem pomazi te na hondu cb400 curi mi ulje na stublinama neznam sta da mu radim sve sam zamenio i dalje sta je to u pitanju da li je to do ulja ili sta vec posto sam mu kupio neko ulje na tocenje za 300 din unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22413 Napisano Maj 26, 2010 Integrisan, 9612 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, druze ala ga ispisa... Okaci sliku problema da vidimo o cemu se radi, sto se tice ulja koje si sipao (verovatno znas kog je viskoziteta i koje standarde ispunjava ) istoci ga iz motora posto nije namenjeno za isti. Pored kvaliteta bitna je i kolicina ulja, probaj da nadjes manual za svoj motor bice ti od koristi u daljim radovima. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Maj 26, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Brate, vec smo prichali. Morash da stavish sliku da vidimo shta je problem. Ja i dalje nisam uspeo da shvatim gde curi. Pitao si me za cilindre da li neko ima, i rekao sam ti da ima drugar, da su hilzne loshe i da bi morali da se hilznuju, i da je on rekao da je cena 70€. Mozda bi i spustio, to ne znam, mogu da ti dam broj. Ali sam ti rekao da mi prvo poshaljesh sliku da vidimo da li uopshte treba ishta da kupujesh ,dn e bacash pare za badava... nemoj da te mrzi da slikash i postavish ovde, to je 5 minuta posla... I nemoj to ulje na tochenje. Idi na temu o "Repair Manuals", nadji manual za nju i skini, chitaj i videcesh masu stvari koje te zanimaju, kao i koje ulje da sipas, koliko... Ja bih preporuchio neko 20-50 MINERALNO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Sta znaci to da curi ulje na stublinama???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...