Jump to content

Moto Zajednica

cb400 - problem

Recommended Posts

• U prolazu, 13 postova

imam jedan problem pomazi te na hondu cb400 curi mi ulje na stublinama neznam sta da mu radim sve sam zamenio i dalje sta je to u pitanju da li je to do ulja ili sta vec posto sam mu kupio neko ulje na tocenje za 300 din unapred hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 9612 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Uhh, druze ala ga ispisa...

Okaci sliku problema da vidimo o cemu se radi, sto se tice ulja koje si sipao (verovatno znas kog je viskoziteta i koje standarde ispunjava ;)) istoci ga iz motora posto nije namenjeno za isti.

Pored kvaliteta bitna je i kolicina ulja, probaj da nadjes manual za svoj motor bice ti od koristi u daljim radovima.

Pozdrav Nenad.

• Zainteresovan, 645 postova
  • Motocikl: BMW F900GS

Brate, vec smo prichali. Morash da stavish sliku da vidimo shta je problem. Ja i dalje nisam uspeo da shvatim gde curi. Pitao si me za cilindre da li neko ima, i rekao sam ti da ima drugar, da su hilzne loshe i da bi morali da se hilznuju, i da je on rekao da je cena 70€. Mozda bi i spustio, to ne znam, mogu da ti dam broj. Ali sam ti rekao da mi prvo poshaljesh sliku da vidimo da li uopshte treba ishta da kupujesh ,dn e bacash pare za badava...

nemoj da te mrzi da slikash i postavish ovde, to je 5 minuta posla...

I nemoj to ulje na tochenje. Idi na temu o "Repair Manuals", nadji manual za nju i skini, chitaj i videcesh masu stvari koje te zanimaju, kao i koje ulje da sipas, koliko... Ja bih preporuchio neko 20-50 MINERALNO.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja