nemanja_93 0 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem gore navedenu kacigu. U solidnom je stanju, ima par ogrebotina, ali su sve od stajanja u gepeku skutera nista strasno(vidi slike) Ja mislim da je XXL ali nisam siguran, provericu ;D ipak mislim da ne postoji glava koja se ne moze uvuci u nju Prodajem je jer je velika za mene. Cena 50e Nije fiksno Shot at 2010-05-25 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja_93 0 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Telefon 065/501-76-83 Zaboravih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja_93 0 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan [move]AKTUELNO[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jun 8, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas luftere sa gornjeg dela (vide se rupe gde su stajali) i koliko je vizir izgreban? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...