Shoma 83 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Kako ovo sanirati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan poshalji Janjke-tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 24, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ortak je sa X9 udario u auto i izlomio celu masku, ima ovde kod nas jedan lik sto se bavi plastikom i sve mu je mnogo dobro spojio i sredio, posle farbanja se nista nije videlo. Sad, jbg, daleko smo, nadji nekog u okolini sa slicnim zanimanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ortak je sa X9 udario u auto i izlomio celu masku, ima ovde kod nas jedan lik sto se bavi plastikom i sve mu je mnogo dobro spojio i sredio, posle farbanja se nista nije videlo. Sad, jbg, daleko smo, nadji nekog u okolini sa slicnim zanimanjem. Jbg da znam nekog ko to radi ne bi ni postavljao temu al hvala u svakom slucaju. Nego, da li postoji neko privremeno resenje, neki lepak isl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 24, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Probusis jos dve rupe i spojis zicom. ;D salim se. Nije lepo smejati se tudjoj nesreci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu ti reci najjednostavnije privremeno resenje,ali,to nema veze sa estetikom...Potrebna ti je municija za heftalicu i lemilica...Najpre polomis svaki clanak municije,klanfica,kako god,i uzmes komad po komad,pa ih grejes lemilicom dok se ne utope u masku...Krajeve koji su izasli sa donje strane,povijes,i to je to...Klanfice utapas na oko pola cm jednu od druge...Ali to je zaista najprivremenije i najjednostavnije resenje...A kad se bude moglo,mrezica i epoxid,pa smirglanje,kit,farbanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu ti reci najjednostavnije privremeno resenje,ali,to nema veze sa estetikom...Potrebna ti je municija za heftalicu i lemilica...Najpre polomis svaki clanak municije,klanfica,kako god,i uzmes komad po komad,pa ih grejes lemilicom dok se ne utope u masku...Krajeve koji su izasli sa donje strane,povijes,i to je to...Klanfice utapas na oko pola cm jednu od druge...Ali to je zaista najprivremenije i najjednostavnije resenje...A kad se bude moglo,mrezica i epoxid,pa smirglanje,kit,farbanje... Mislim da ce raditi dvokomponentni Bison za plastiku za sad dok ne skupim stredstva za farbanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu ti reci najjednostavnije privremeno resenje,ali,to nema veze sa estetikom...Potrebna ti je municija za heftalicu i lemilica...Najpre polomis svaki clanak municije,klanfica,kako god,i uzmes komad po komad,pa ih grejes lemilicom dok se ne utope u masku...Krajeve koji su izasli sa donje strane,povijes,i to je to...Klanfice utapas na oko pola cm jednu od druge...Ali to je zaista najprivremenije i najjednostavnije resenje...A kad se bude moglo,mrezica i epoxid,pa smirglanje,kit,farbanje... Mislim da ce raditi dvokomponentni Bison za plastiku za sad dok ne skupim stredstva za farbanje Ok,ovo je bilo zaista najjednostavnije... Poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickomm 0 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: R6 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sebi ljepio istu masku, u istoj boji (doduse malo manji rascjep). Koristio sam onaj elektricni pistolj sto topi silikonske stapice (jbg majstori ce znati tacan naziv). Kod vas kosta oko 800 dinara sve. Uzmes, sacekas 5 minuta da se ugrije i ljepis, i to ispadne ekstra a totalni sam laik u tom poslu! Pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 25, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sebi ljepio istu masku, u istoj boji (doduse malo manji rascjep). Koristio sam onaj elektricni pistolj sto topi silikonske stapice (jbg majstori ce znati tacan naziv). Kod vas kosta oko 800 dinara sve. Uzmes, sacekas 5 minuta da se ugrije i ljepis, i to ispadne ekstra a totalni sam laik u tom poslu! Pozzzz E vidis, to mi nije palo na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickomm 0 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: R6 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj, iznenadices se koliko ce biti cvrst spoj! Srecnoooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ta plastika puca jako brzo iz pistolja, tj odlepljuje se treba ti parce aluminijumske sto tanje mrezice i jaka lemilica iseci mrezicu prema pukotini tako da obavija po 1 cm sa svake strane sa zadnje strane topis plastiku i upustas mrezicu tako si armirao plastiku i ona je sad jaka ko dzavo sa prednje strane isto prodji lemilicom da se popune pukotine posle se farba i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickomm 0 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: R6 2005 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si za mrezicu skroz, to sam zaboravio ;D a plastika iz pistolja je cvrsta je bas, koristio sam ga dosta i do sad nigdje nije popustila, odljepila! +5 za mrezicu...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 25, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Plastika iz pistolja se odlepljuje. Trik da se ne odlepi je da se prvo lemilicom "izbocka" tj napravi da bude sto hrapavija povrsina plastike gde se nanosi ova iz pistolja, kako bi lepo prihvatila. I varijanta sa mrezicom je odlicna, a jos bolje je ako se posle preko svega nanese plastika iz pistolja, da se dodatno ojaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan dok sve to kupi izadje ga 20e majstor ce mu uzeti manje ... mala je to maska nemoze da bude 30-40e sa sve farbanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 25, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan dok sve to kupi izadje ga 20e majstor ce mu uzeti manje ... mala je to maska nemoze da bude 30-40e sa sve farbanjem Kontaktirao sam majstora, nece izaci ni 10e Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kupi polovnu takvu masku, nemoguce da je skuplja od 10e,to ce biti karabudz, bolje vozi dok ne skupis za polovnu citavu nego da sad trosis pare pa kad ti se pojave pukotine u farbi opet da trosis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 25, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Kupi polovnu takvu masku, nemoguce da je skuplja od 10e,to ce biti karabudz, bolje vozi dok ne skupis za polovnu citavu nego da sad trosis pare pa kad ti se pojave pukotine u farbi opet da trosis Nadji gde ima da se uzme za manje od 10e i kupicu odmah dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 10, 15, 20. Koliko god da platis uvek je bolje i jeftinije nego da krpis jer je pitanje vremena kada ce ti od vibracija popucati na spoju, pa opet krpljenje i farbanje, to bi moralo da se zalepi bas bas dobro. Imam ja iskustva sa majstorima za plastiku, i to sa tzv najboljima u gradu. Ta plastika sa Xt-a je jaka i zilava i tesko ce ti neko odraditi kako treba. Bolje kupi polovnu makar i za 20, pa nek nije ista boja, farbaces kad skupis pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nije tacno ako se uradi lepo moze da bude cak i jace od fabricke plastike.Ja sam radio jednu Gileru i kad su je opet omlatili o asfalt uglavnom je pucala po prethodno ne ostecenim mestima dak su skoro svi varovi ostali citavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako imas za 20 eura drugu sto bi se zezao meni je ta plastika jedno 150-200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam danas jednog momka sto je imao delove za xt-a, prodao je skoro masku za 20e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...