MajorSoul 141 Napisano Maj 21, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Treba mi mala pomoc. Znam da po novom Zakonu mogu da se registruju ATV motori, i znam da sam negde to procitao (recimo u nekom moto casopisu) ali sad nikako to ne mogu da nadjem. Jel moze neko da mi to pronadje bicu mu vecno zahvalan Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Maj 21, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan To sto ces da pronadjes je jos uvek samo u prici ili samo na papiru. Jos ova nasa mocna drzavica nije pocela sa tim. Jos uvek vazi samo ono kao radna masina, ako tako pise u carinskoj deklaraciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 21, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni je bitno samo da imam to napismeno nista vise. Ako neko moze da pronadje bilo bi od velike pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne moze jos da se registruje legalno nikako. mozes da izmuvas nesto preko masinskog fakulteta da se vodi kao radna masina, pa da nosis onda zelenu tablicu. za sad legalno jos nista ne moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 21, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja ne bih nista da muvam nego hocu kao covek da platim i da ga registrujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan NE MOZE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 21, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Onda bravo za Zakon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan i ja dve godine cekam i cekacu ga ko zna koliko jos. rekli su od nove godine stupa na snagu. stupile su samo kazne nista drugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako. . . da bi ga registrovao kao poljoprivrednu masinu(zelena tablica) moras da posedujes zemlju koja se vodi na tebe u tom gradu ida dobijes atest od fakulteta za isti U nasem novom zakonu se vodi quad kao B1 kategorija(laksi cetvorocikl do 400kg) ali se ceka dopuna zakona (jun,jul) da bi pustili registraciju istih Ja sam pokusao dva puta da registrujem svog raptora ali su me svaki put kulturnu naduvali na salteru (pritom nisu znali sta je uopste quad i kako to izgleda ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam neki osecaj da zene sa saltera pitaju "gde bre ovi voze bicikle sa pomocnim motorom, nisam videla ni jedan" ne znajuci da je to skuter ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan covece mene zaustavi pandur sa tri cvarka na ramenu i kaze mi "Sidji sa toga . . kako god da se to zove ",sta ces dalje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 21, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala moderatoru sto je premestio temu gde treba i hvala svim za odgovor Ako se ceka do Juna/Jula to i nije strasno, sacekacu toliko. Sto se tice regsitracije na zelene tablice to necu da radim jer ne zelim da ga registrujem kao radnu masinu i da ga vozim samo van naselja i da mogu max da idem 35-40km. A sto se tice da registracija postoji u Zakonu, a u praksi ne mogu samo reci: Srbijo rodna zemljo svaki put me odusevis nekom novom gluposcu! Ziveli mi i nasi Zakoni!! p.s. Ja cu da idem da probam da registrujem, pa kad me oteraju onda cu se vratiti posle 5 dana i tako na svaka 5 dana cisto da im se smucim i da menjaju Zakon ili da omoguce registrovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ma u Srbiji sve moze... Za pare, mozzes da ga ragistrujes i kao trolejbus.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Maj 21, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ...da mogu max da idem 35-40km. Mozes ti da ga vozis i brze, samo moras da pazis da ti ne izmere brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma u Srbiji sve moze... Za pare, mozzes da ga ragistrujes i kao trolejbus.. ;D ;D upravo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 21, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma u Srbiji sve moze... Za pare, mozzes da ga ragistrujes i kao trolejbus.. I ja mislim da mozda moze da se nesto izmulja ako se ponudi neka kinta. Probacu pa cu javiti sta i kako, i onako mi motor tek stize za 15-20 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Maj 22, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Probacu pa cu javiti sta i kako, i onako mi motor tek stize za 15-20 dana Odakle ti motor stize za 20 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 22, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Stize iz Engleske, mislim moze i brze mada mi to nije odgovaralo pa sam dogovorio datum kad meni najvise odgovara. Ako neko bude imao neku informaciju u vezi registracije (bilo sta novo) neka odgovori na ovoj temi. A da ne otvaram novu temu gde ste ljudi radili tehnicki za vas ATV, a da je po mogucnosti u BG-u. Thx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 5, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Otvaram opet ovu temu jer sam u prolazu video decka koji vozi ovako nesto i to regularno registrovanog na nase tablice.. Jel moze neko da da neku informaciju kako je moguce registrovati trotockase, a cetvorotockase jos uvek ne?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti je Piaggio MP3. To je skuter i nema veze sa trotockasima i kvadovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 5, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Tako nesto sam i pretpostavljao.. Mada mi nije bas jasno kako je to skuter kad ima 3 tocka ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NEBOJSAA3 1 Napisano Jul 5, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: sirig Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pre 2 godine uvezao iz nemacke atv platio drzavi carinu i pdv kad je na red dosla registracija nemoze nije kategorizovano vozilo.tako sam ga i prodao i jos nije registrovan.neki su muvali na zelene table a nekima su posle 15 skinuli i ponistili registraciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 6, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pre 2 godine uvezao iz nemacke atv platio drzavi carinu i pdv kad je na red dosla registracija nemoze nije kategorizovano vozilo.tako sam ga i prodao i jos nije registrovan.neki su muvali na zelene table a nekima su posle 15 skinuli i ponistili registraciju Sad je situacija drugacija, jer se zvanicno ceka samo novi podzakonski propis kojim ce biti regulisan postupak registracije. Ovu informaciju sam dobio zvanicno od MUP-a i to napismeno. Kad pocnu da stancuju nove tablice ja sam ubedjen da ce tada da dozvole i registraciju trotockasa i cetvorockasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan podzakonski propis predlozen link: http://www.palilulainfo.rs/images/stories/pravilnik.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...