zx6 r ninja 0 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Uskoro mi istice registracija, pa me zanima koliko ona sada iznosi za Kawasaki ZX6R Ninja 2000 god 110 ks. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i otvoris novu temu zbog toga???? pozovi bilo koju agenciju pa ce ti reci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Maj 18, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Uskoro mi istice registracija, pa me zanima koliko ona sada iznosi za Kawasaki ZX6R Ninja 2000 god 110 ks. Hvala! http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Info_za_registraciju&lang=sr Valda ce ti ovo pomoci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zx6 r ninja 0 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo hvala Lalajko..... ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Isti motor registrovao u martu malo preko 15000 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...