SlobodanR 23 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Radio bih vizir kod Ivana iz Beograda, zanima me da li RD07 i RD04 mogu da imaju isti vizir. Mislim da li su iste dimenzije maske na jednom i na drugom modelu u tom delu maske. Posto mi je Ivan poslao fotografije sa vizirom na RD07 modelu, to me je malo zbunilo. I jos jedno pitanje, na koliko hiljada obrtaja afrika radi. Mislim na ler gas naravno. Hvala unapred svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedno pitanje, na koliko hiljada obrtaja afrika radi. Mislim na ler gas naravno. Hvala unapred svima! Ler je 1250 +/- 50 o/min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio ko zna sta je... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 17, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan meni je ler na 1300-1350 što se vizira tiče, nem' pojma ja imam nestandardni vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu isti viziri za rd04 i rd07 . Meni je Ivan radio i za 04 i za 07 i ekstra ih je uradio . Sve preporuke . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio ko zna sta je... ??? Izvinjavam se zbog panicnog naslova, ali coek me ceka a ja ne znam sta da mu kazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nisu isti viziri za rd04 i rd07 . Meni je Ivan radio i za 04 i za 07 i ekstra ih je uradio . Sve preporuke . Mozete li nekako da mi date dimenzije tog vizira za RD04 ili kako vec da mu kazem da mi napravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan meni je ler na 1300-1350 što se vizira tiče, nem' pojma ja imam nestandardni vizir Hm, meni sad radi na 2000, znaci moram da spustam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan I da, hvala svima jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eee druze dal mi moz dati broj od Ivana ja imo pa mi osto u starom telefonu,treba da mi napravi far za cbr,hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan 064 284 78 47 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...