SHOKLA 1726 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Crkao mi ja automat stop svetla zadnje kocnice na Kawi KLE. Posto je mehanicka sprava u pitanju, moze li se zameniti nekim automatom od npr traktora, ili neceg slicnog, ili zna li ko gde se moze kupiti, i koliko bi kostalo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Maj 16, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Možeš staviti od bilo čega, najjednostavnije i najjeftinije ti je od traktora. Otiđi u prodavnicu traktorskih dijelova i traži prekidač za stop svjetlo od traktora IMT 539. He hee, naravno ako te ne muči to što ćeš na Kavi imati traktorski dio... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 18, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pa daaaa ja bi namerno stavio od traktora,da kazem da imam delova i od traktora na motoru :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ma narode, znao sam ja da to moze da se ubudzi bez problema, samo sam hteo da vidim reakcije sirokog auditorijuma. Kad sam progutao ponos i stavio prednju gumu od Afrike Tvin, automat stop-svetla se nece ni primetiti. A i moci cu da se malkice i qu...m sa istim..... XE XE XE XE............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...