TOUCUTTER71 189 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se putopis,slike... Ali brate 50 jura :D Sto ga nisi izblefirao trazio nazad,nemogu da prestanem da se smejem. Ako,se smejesh meni OVCI i treba,ali ja lichno ne vidim ishta shto je u toj pichi smeshno,dapache,ono shto nisam hteo da napishem da sam sa tih 50eua, u pasoshu, preshao hr-cg,granicu(bili su tu u igalu)proshao sam crnogorsku,poshto mi je chovek ispred nosa gledao u pasosh,nisu ni ispali a nije ih ni uzeo,morao je to biti BRAT Srbin,i chuveno srpsko poshtenje,ja sam rekao a i Dzigoius,SHTA DA NAM JE TO BILA POSLEDNJA LOVA,tuga je to, ali nema veze,a ti se smej i dalje,i ja se smeshim pri pomisli o sledecem velikom drumu koji furamo Strashni i moja malenkost,ali cu na nashoj granici pare u gace da stavim :o :-* :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci iako mi je u petak na druženju kod NS Riders-a Djigi ispričao skoro sve sad je upotpunjeno sa slikama dočarano skroz ovo vaše putovanje još jednom bravo. Hvala,nadam se da ce ih biti josh i to uskoro,necemo da otkrivamo planove,ali cheka nas pre odlaska na daleki istok,jedna slichna tura ali samo po geometriji koju ce opisati nasha putanja(elipsasto-kruzna)ali mnoooooogo vishe kilometara,u zdravlje i ponavljam,da ako postoji ozbiljna zelja,za saputnishtvo,prijave se shalju Dzigiju the TERIBLL-u(ovo je nasha interna shala ;D)a on ocenjuje podobnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan i pare u gace da stavim :o :-* :'( Kazi mi stari jesi mislio da stavis u gace da te panduri malo opipaju ili sta???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim Toucuttereru da nisi stavio fotku za Zlatibora kada sam zaburecio penjuci sa na planinu u potrazi za Jetijem???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Ne ni u jednom momentu nisam pomislio na tebe,/OVCU/bas upravo to da si prosap i HR i MNE ali brat Srbin te docekao. Naviklo to na pare,Dr,Policija,Carinici.... Cak i ovi na teh.pregledima kad odes sa autom,auto besprekorno ispravan,a on *da castis nesto*ma mars bre u PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura. Izgleda da smo bili u istoj zgradi u Umagu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Moguce, mi smo bili i prosle godine a ove godine smo resili da malo usavrsimo turu i stvarno je odlicna...... Ja citam putopise i vidim da ljudi prelaze za jedan dan po 500 do 800 km i obidju celu evropu za 7 dana???? Ja ne razumem kako neko moze da prodje Hrvatski Jadran za 1 dan????? mislim moze ali sta je video od toga? nista...mi smo stali gde god nam se svidelo i prelazili smo ne vise od 300km na dan...znaci skroz opusteno bez tempa i zadate destinacije....to je za mene pravo putovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Moguce, mi smo bili i prosle godine a ove godine smo resili da malo usavrsimo turu i stvarno je odlicna...... Ja citam putopise i vidim da ljudi prelaze za jedan dan po 500 do 800 km i obidju celu evropu za 7 dana???? Ja ne razumem kako neko moze da prodje Hrvatski Jadran za 1 dan????? mislim moze ali sta je video od toga? nista...mi smo stali gde god nam se svidelo i prelazili smo ne vise od 300km na dan...znaci skroz opusteno bez tempa i zadate destinacije....to je za mene pravo putovanje stari,znash kako je, ukusi su razlichiti ,bash sam juche u razgovoru sa jednim od bajkera saznao da ,on(taj bajker) nikada nije razmishljao ni o kakvim duzim putovanjima,jer on voli sportske motore, zaista i vozi jedan izuzetno lep,ali na moje pitanje "ok,mogu to da razumem,ali da bi otishao i do najblize staze, "grobnik" morash da predjesh 600km,shto je za tebe po tvojoj prichi predugachko" i kako mu ne dosadi "sportska" voznja po vencu na shta mi je odgovorio da jeste to tako ,ali onda je ponovio da on uopshte ne razmishlja o putovanju motorom...cela pricha mi je vishe lichila,na "hocu da budem poseban po svaku cenu"jer zna se da postoji blagi animozitet izmedju "ovih"shto putuju i "ovih" shto bleje na petlji,pa da ne bi bio ni jedno ni drugo,i da mu se ne bi neki od "ovih" shto putuju nagrbachili sa prichom da nije pravi bajker ili tako shto,u stvari ne zna ni sam shta bi,ali kao shto sam vec rekao,i to ce biti moj jedini uput svima koji zele i koji bi zeleli ali nikako da prelome da krenu na neki dalji put.Malo odluchnosti,pozitivnog razmishljanja,sredjen bike(u onoj meri da znash da si uradio sve shto je bilo u tvojoj finansiskoj i voljnoj moci,da ga shto bolje pripremish za put" i dobar partner(dovoljan je 1,a dva je maximum,dovoljnosti,sve prko toga je smaranje,jer usaglasiti potrebe 4 choveka je vec tezak zadatak,ne kazem da je ne moguce),Sa tim chovekom,ne mora te da budete ni najbolji drugar ni da ste uvek u identichnom raspolozenju,samo da se medjusobno razumete kada je u pitanju voznja,da imate slichan tempo i da poshtujete osnovne potrebe medjusobno,kao shto je umor,glad,spavanje, e sada ako se josh dodatno dobro zezate i imate slichan smisao za humor, i ribe onda je vec do ..aja Bez ljutnje,nikog ne omalovazavam,ali ja ipak mislim da je smisao dva tochka putovanje,tj,voznja,a kada putujete onda je voznja pod muss,a kada si kod kuce,onda bash i ne morash da se vozish ako ti nije...dan,,e to je ..puno pozdrava i vidimo se u ovoj rubrici do sledeceg putopisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan i pare u gace da stavim :o :-* :'( Kazi mi stari jesi mislio da stavis u gace da te panduri malo opipaju ili sta???? Stari a jel se secash kada smo spavali u kampu,da si mi se zalio kako te je celu noc zuljalo neko drvo u predelu straznjice,E to nije bilo drvo... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 12, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Jun 21, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan brao dzigi iso bi na kraj sveta samo put da znas pozdrav i colegi svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ma veruj mi da kada bih imao para nikada kuci ne bi svratio......samo bi putovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Sjajn spisateljski dar i jos bolji putopis! A hocete li mozda putovati ove godine na isto mesto ili drugde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm ne znam da li si ovaj moj putopis citao?????? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/51680-samostalni-odlazak-na-hr-jadrana-tamo-riba-zvana-vanda/ U svakom slucaju ja se polako pakujem, i za koji dan krecem, ZG...Krk..itd.... Bice putopis naravno kada se vratim:))))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...