ZZ 424 Napisano Maj 15, 2010 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Imam ga u ponudi za 130 jura od druga, samo mi je rek'o da ima jedan problem, "mrtvi" pixeli na senzoru, vide se par sitnih tachkica na slikama... Meni te tachkice ne smetaju, potrebno je bash da se zagledash u sliku da bi ih video, al' me plashi da se ne pojave vishe. Slusham vas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 15, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne može da ti garantuje pojavljivanje (odnosno NE-pojavljivanje) novih mrtvih piksela.A imaš i Photo shop ako baš zagusti i ako se rešiš da ga uzmeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Maj 15, 2010 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, daleko bilo da mi neko garantuje, nego sam mislio dal' se tako zaustave uglavnom na nekoliko tachkica ili se deshava da se pogorsha...a to skidanje tachkica i nije problem, PS je tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Maj 15, 2010 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja nesto citao ovde i na nekim drugim forumima Canon daje neke velike (dozivotne garancije) na CCD senzore. Tako da pravac "pixel plus" i oni ti to srede za dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1456 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan S` tim sto ne srede senzor, tj. ne zamene ga vec samo reprogramiraju mrtve piksele dodeljujuci im srednju vrednost okolnih piksela... Mislim da se nece siriti, bar ne progresivno, sa te strane ne bi trebalo da imas problema. Samo sto ume da nervira, i ja imam isti problem sa novim aparatom. I iskreno mislim da je cena malo preterana za polovan aparat... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...