Jump to content

Moto Zajednica

Upozoravaju u SAT plus casopisu

Recommended Posts

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

U svakoj civilizovanoj zemlji u Evropi, u spesijalizovanim radnjama, poput Louis, Polo,... postoje decija sedista za motorcikle, i to je regulisano zakonom. Takodje u istim rsdnjama se moze kupiti i oprema za decu, od kacige preko odela, do cizmi, rukavica, kornjaca. Tako da ljudi sa decom tamo ne moraju da da rade kojekakve vratolomije da bi detetu priblizili cari motorciklizma!!!

tako je to u svetu,samo je to kod nas bauk.ne razumem pojedine kolege sa ovog foruma!!!ako sam stavio dete na skuter i provozao jedan krug pri brzini od 20km/h po nekom napustenom parkingu,to ne znaci da sam ga  stavio na R1 i tockirao 200 metara >:(

Tako je, da ti ne pricam o tome da su cesto najglasniji najveci "gresnici"....to me podseca na onu pricu kad je zena mesecima maltretirala muza da ima ljubavnicu pa na kraju on popizdeo i pratio j ei provalio da u stvari ona ima ljubavnika. Kad bi sve i u svakoj sitnici bilo po propisu, ziveli bi u divnoj zemlji koju je Rouseau nazvao Utopija, i ne bi bili ljudi nego masine.

Samo cepaj i vozi dete a na vecim brzinama oprema, mada cisto sumnjam da malom detetu oprema moze mnogo da pomogne....Da ne pocinjemo pricu o opremi za koju svi znamo da je jedino ispravno resenje....Nazalost nagledao sam se i mnogo smrti i povreda sa full opremom..

sve je vrlo relativno......

Ali ja bih ove iz SATA rado nagazio...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Ali ja bih ove iz SATA rado nagazio...

Kazem ja RAT... ;)

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 106 postova
  • Motocikl: Honda XL1000V Varadero

He, he, kada sam pre oko 2 god. (ne secam se tacno) negativno komentarisao saradnju BJB-a sa Alvirovicima, bio sam napljuvan.

• Zainteresovan, 974 postova

Pa dobro realno ljudi su dobro napisali. Covek je preticao kako ne treba i sta sada. Sta treba da napisu bravo tako treba! Na istom tom zapadu na koji se svi pozivaju taj lik na motoru bi se pozdravio od dozvole ili debelo platio. Kapiram da situacija nije savrsena ali od necega mora da se krene. Prisustvovao sam jednoj slicnoj situaciji u Kneza Milosa gde je baja obilazio tako kolonu i zapalio pesaka ali samo sto je on gore prosao od pesaka.  Isto tako bilo je bezbroj slika kada kamiondjije prave prekrsaje ili autobusi itd... Pa su to svi pozdravljali i naravno da treba skretati paznju na prekrsaje.

• Ne silazi, 6659 postova
  • Motocikl: đački pešački

Opet je "revija" Stat bespravno udelila sebi pravo da bude Kadija, i tuži i sudi. Prvo i osnovno, fotografija može da bude uzeta iz nekog stranog časopisa i da sada služi za direktno potpirivanje mržnje prema motoristima i pozivanje na "učenje" pameti ili ti linč. Na motoru se ne vide tablice.

Sledeće, kako on vidi da dete nema još protektora, moto jaknu, pojas...

Dalje, odakle mu uopšte pravo da on vrši procenu homologacije kacige, odnosno da tvrdi da ta kaciga ne pruža nikakvu zaštitu. Kad bude usvojen "sat" standard i bude ozvaničen u EU, onda to može da govori i to tek kad se utvrdi činjenica.

Ja imam ćerke, starija pložila PSP al neće na motor. Mlađa hoće ali osim po livadi na Savi  nisam  nit ću je voziti dok ne ispunim  zakonske i lične bezbedonosne norme koje su još višlje. Lično se ne slažem da je maloj deci mesto na motoru al moje mišljenje ne sme niti može da bude presudno i uticajno. U uređenim zemljama postoji zakon koji mnogo toga uspeva da reguliše i niko nema prava da svojim uticajem zloupotrebljava javno mnjenje ko što rade ovi. Očigledno oni imaju paganski, da ne kažem koju prostiju reč, ne demokratski stav prema dvotočkašima.

Mislim da je krajnje vreme da neko pravno pozabavi ovakvim nasrtajima.

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: R6

a danas sam video alvirovica starijeg kako pravi polukruzno na punoj lini,steta dok sam izvadio telefon on zapalio(a i mala mu shapi)

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

Muka mi od tog Alvirovica.Stalno truje motoriste.

Trese praznu slamu godinama a izgleda da ne voli dvotochkase.

Umesto da apeluje,da nas podrzi kao najchitaniji chasopis on pljuje.

I onaj navak mu je chista prevara,bio licno.Sad ne mozes da se zaposlis kao vozac ako nemas taj sertifikat koji popunjavaju rukom i izgleda kao da sam ga ja pravio flomasterima.Motori su mu konkurencija a kako ne zna nista o njima i ne moze da puni rubrike onda truje.

Gnjida.sta reci

Ono S iz naslova SAT slobodno moze da skine jer i motoristi spadaju i chine saobracaj.Znaci,Automobilizam-Turizam pa nek pise po stoti put koliko se putuje do Crne Gore i gde mozete popiti radzu usput.

a danas sam video alvirovica starijeg kako pravi polukruzno na punoj lini,steta dok sam izvadio telefon on zapalio(a i mala mu shapi)

Ovo je tipičan naš primer, aršin različit, pogotovu onaj za sebe.

Muka mi od tog Alvirovica.Stalno truje motoriste.

Trese praznu slamu godinama a izgleda da ne voli dvotochkase.

Umesto da apeluje,da nas podrzi kao najchitaniji chasopis on pljuje.

I onaj navak mu je chista prevara,bio licno.Sad ne mozes da se zaposlis kao vozac ako nemas taj sertifikat koji popunjavaju rukom i izgleda kao da sam ga ja pravio flomasterima.Motori su mu konkurencija a kako ne zna nista o njima i ne moze da puni rubrike onda truje.

Gnjida.sta reci

Ono S iz naslova SAT slobodno moze da skine jer i motoristi spadaju i chine saobracaj.

Znaci,Automobilizam-Turizam pa nek pise po stoti put koliko se putuje do Crne Gore i gde mozete popiti radzu usput.

Da tačno, ono što sam zapamtio kad aslučajno čujnem "emisiju" je to famozno prikazivanje puta i usputnih meana.

• Ne silazi, 6320 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Opet je "revija" Stat bespravno udelila sebi pravo da bude Kadija, i tuži i sudi. Prvo i osnovno, fotografija može da bude uzeta iz nekog stranog časopisa i da sada služi za direktno potpirivanje mržnje prema motoristima i pozivanje na "učenje" pameti ili ti linč. Na motoru se ne vide tablice.

Sledeće, kako on vidi da dete nema još protektora, moto jaknu, pojas...

Dalje, odakle mu uopšte pravo da on vrši procenu homologacije kacige, odnosno da tvrdi da ta kaciga ne pruža nikakvu zaštitu. Kad bude usvojen "sat" standard i bude ozvaničen u EU, onda to može da govori i to tek kad se utvrdi činjenica.

Ja imam ćerke, starija pložila PSP al neće na motor. Mlađa hoće ali osim po livadi na Savi  nisam  nit ću je voziti dok ne ispunim  zakonske i lične bezbedonosne norme koje su još višlje. Lično se ne slažem da je maloj deci mesto na motoru al moje mišljenje ne sme niti može da bude presudno i uticajno. U uređenim zemljama postoji zakon koji mnogo toga uspeva da reguliše i niko nema prava da svojim uticajem zloupotrebljava javno mnjenje ko što rade ovi. Očigledno oni imaju paganski, da ne kažem koju prostiju reč, ne demokratski stav prema dvotočkašima.

Mislim da je krajnje vreme da neko pravno pozabavi ovakvim nasrtajima.

Od reci do reci se slazem sa Djuntom.

• Svrati ponekad, 178 postova

br1.junior siledzija,br2.senior siledzija,br3.posluzioc siledzije 4,br4.zivotni saputnik siledzije 2,br.5 siledzija prolaznik!!!hehehehehehe  ;D

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Kako šta bi napisali? Osumnjičeni optužen i osuđen za teško kršenje saobraćajnih propisa i normi. Određena kazna oduzimanje prometnog sredstva i streljanja čitave porodice za primjer ostalima. Samo familija Alvirović može da radi šta hoće. Ostali - pravac Had...

U daleko istočnim zemljama motori i skuteri su jako masovni. Koriste ih svi, ko i kako može. Gledao sam jednu reportažu, ne znam gde, poštari izlaze iz pošti na skuterima ko mravi noseći kamare pošiljaki. Takođe, koriste ih za prevoz verovali ili ne frižidera i kabaste robe.

Najopasnije po nas je što takvi komentari imaju tendencioznu pozadinu koja se zaista može mnogima učiniti kao poziv na "učenje" pameti a znamo šta to u saobraćaju može da znači. Ima hiljdu drugačijih i lepših načina da se iskaže svoje mišljenje, pre svega bez donošenja presude. Strašno je što kod nas pojedinci imaju pozicije za koje nisu ni kvalifikovani nit su ih zaslužili.

Ja nisam za ovo al i to postoji.

post-7233-12879078531994_thumb.jpg

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Jel neko moze da pogodi, sta je visak na ovoj slici...?

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Živo me zanima šta bi SAT-ovci napisali na OVO:

Pa napisali bi "snimljeno danas u Bullevaru revolucije _ nasilni beogradski bajkeri ponovo prave krvav pir!!!"

;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 118 postova

Hebe ih to sto se vidi da su kosooki, inace da svi imaju kacige bio bi naslov Siledzije u akciji.Pa bi trazili da taxisti protestuju jer gube musterije...

i ostale stupidno SATovske teme i komentari.

Podrzavam Lazica , jednom recju RAT. >:(

Ma pošto ima Kineza kod nas u Piramidi kolko oćete zlo upotrebili bi je, nego zentaju se da ne dobiju francusku "salatu". Mislim da je skuter na slici Honda 49 kubika.

IMAM PREDLOG, POSTO ALVIROVICI VOLE KES , DA IH PREDLOZIMO U PARU( OTAC I SIN ) ZA SLEDECE UCESCE U FARMI :D :D :D

Ovo je najbolja dijagnoza Dok, nasmejo sam se od sveg srca.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja