Endurac 969 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan U svakoj civilizovanoj zemlji u Evropi, u spesijalizovanim radnjama, poput Louis, Polo,... postoje decija sedista za motorcikle, i to je regulisano zakonom. Takodje u istim rsdnjama se moze kupiti i oprema za decu, od kacige preko odela, do cizmi, rukavica, kornjaca. Tako da ljudi sa decom tamo ne moraju da da rade kojekakve vratolomije da bi detetu priblizili cari motorciklizma!!! tako je to u svetu,samo je to kod nas bauk.ne razumem pojedine kolege sa ovog foruma!!!ako sam stavio dete na skuter i provozao jedan krug pri brzini od 20km/h po nekom napustenom parkingu,to ne znaci da sam ga stavio na R1 i tockirao 200 metara Tako je, da ti ne pricam o tome da su cesto najglasniji najveci "gresnici"....to me podseca na onu pricu kad je zena mesecima maltretirala muza da ima ljubavnicu pa na kraju on popizdeo i pratio j ei provalio da u stvari ona ima ljubavnika. Kad bi sve i u svakoj sitnici bilo po propisu, ziveli bi u divnoj zemlji koju je Rouseau nazvao Utopija, i ne bi bili ljudi nego masine. Samo cepaj i vozi dete a na vecim brzinama oprema, mada cisto sumnjam da malom detetu oprema moze mnogo da pomogne....Da ne pocinjemo pricu o opremi za koju svi znamo da je jedino ispravno resenje....Nazalost nagledao sam se i mnogo smrti i povreda sa full opremom.. sve je vrlo relativno...... Ali ja bih ove iz SATA rado nagazio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ali ja bih ove iz SATA rado nagazio... Kazem ja RAT... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan He, he, kada sam pre oko 2 god. (ne secam se tacno) negativno komentarisao saradnju BJB-a sa Alvirovicima, bio sam napljuvan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro realno ljudi su dobro napisali. Covek je preticao kako ne treba i sta sada. Sta treba da napisu bravo tako treba! Na istom tom zapadu na koji se svi pozivaju taj lik na motoru bi se pozdravio od dozvole ili debelo platio. Kapiram da situacija nije savrsena ali od necega mora da se krene. Prisustvovao sam jednoj slicnoj situaciji u Kneza Milosa gde je baja obilazio tako kolonu i zapalio pesaka ali samo sto je on gore prosao od pesaka. Isto tako bilo je bezbroj slika kada kamiondjije prave prekrsaje ili autobusi itd... Pa su to svi pozdravljali i naravno da treba skretati paznju na prekrsaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4330 Napisano Maj 31, 2010 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Opet je "revija" Stat bespravno udelila sebi pravo da bude Kadija, i tuži i sudi. Prvo i osnovno, fotografija može da bude uzeta iz nekog stranog časopisa i da sada služi za direktno potpirivanje mržnje prema motoristima i pozivanje na "učenje" pameti ili ti linč. Na motoru se ne vide tablice. Sledeće, kako on vidi da dete nema još protektora, moto jaknu, pojas... Dalje, odakle mu uopšte pravo da on vrši procenu homologacije kacige, odnosno da tvrdi da ta kaciga ne pruža nikakvu zaštitu. Kad bude usvojen "sat" standard i bude ozvaničen u EU, onda to može da govori i to tek kad se utvrdi činjenica. Ja imam ćerke, starija pložila PSP al neće na motor. Mlađa hoće ali osim po livadi na Savi nisam nit ću je voziti dok ne ispunim zakonske i lične bezbedonosne norme koje su još višlje. Lično se ne slažem da je maloj deci mesto na motoru al moje mišljenje ne sme niti može da bude presudno i uticajno. U uređenim zemljama postoji zakon koji mnogo toga uspeva da reguliše i niko nema prava da svojim uticajem zloupotrebljava javno mnjenje ko što rade ovi. Očigledno oni imaju paganski, da ne kažem koju prostiju reč, ne demokratski stav prema dvotočkašima. Mislim da je krajnje vreme da neko pravno pozabavi ovakvim nasrtajima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan a danas sam video alvirovica starijeg kako pravi polukruzno na punoj lini,steta dok sam izvadio telefon on zapalio(a i mala mu shapi) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1409 Napisano Maj 31, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Muka mi od tog Alvirovica.Stalno truje motoriste. Trese praznu slamu godinama a izgleda da ne voli dvotochkase. Umesto da apeluje,da nas podrzi kao najchitaniji chasopis on pljuje. I onaj navak mu je chista prevara,bio licno.Sad ne mozes da se zaposlis kao vozac ako nemas taj sertifikat koji popunjavaju rukom i izgleda kao da sam ga ja pravio flomasterima.Motori su mu konkurencija a kako ne zna nista o njima i ne moze da puni rubrike onda truje. Gnjida.sta reci Ono S iz naslova SAT slobodno moze da skine jer i motoristi spadaju i chine saobracaj.Znaci,Automobilizam-Turizam pa nek pise po stoti put koliko se putuje do Crne Gore i gde mozete popiti radzu usput. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4330 Napisano Maj 31, 2010 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan a danas sam video alvirovica starijeg kako pravi polukruzno na punoj lini,steta dok sam izvadio telefon on zapalio(a i mala mu shapi) Ovo je tipičan naš primer, aršin različit, pogotovu onaj za sebe. Muka mi od tog Alvirovica.Stalno truje motoriste. Trese praznu slamu godinama a izgleda da ne voli dvotochkase. Umesto da apeluje,da nas podrzi kao najchitaniji chasopis on pljuje. I onaj navak mu je chista prevara,bio licno.Sad ne mozes da se zaposlis kao vozac ako nemas taj sertifikat koji popunjavaju rukom i izgleda kao da sam ga ja pravio flomasterima.Motori su mu konkurencija a kako ne zna nista o njima i ne moze da puni rubrike onda truje. Gnjida.sta reci Ono S iz naslova SAT slobodno moze da skine jer i motoristi spadaju i chine saobracaj. Znaci,Automobilizam-Turizam pa nek pise po stoti put koliko se putuje do Crne Gore i gde mozete popiti radzu usput. Da tačno, ono što sam zapamtio kad aslučajno čujnem "emisiju" je to famozno prikazivanje puta i usputnih meana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Hi, hi, hiiiiiiii ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan bravo lazicu i ja kazem rat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1395 Napisano Maj 31, 2010 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Opet je "revija" Stat bespravno udelila sebi pravo da bude Kadija, i tuži i sudi. Prvo i osnovno, fotografija može da bude uzeta iz nekog stranog časopisa i da sada služi za direktno potpirivanje mržnje prema motoristima i pozivanje na "učenje" pameti ili ti linč. Na motoru se ne vide tablice. Sledeće, kako on vidi da dete nema još protektora, moto jaknu, pojas... Dalje, odakle mu uopšte pravo da on vrši procenu homologacije kacige, odnosno da tvrdi da ta kaciga ne pruža nikakvu zaštitu. Kad bude usvojen "sat" standard i bude ozvaničen u EU, onda to može da govori i to tek kad se utvrdi činjenica. Ja imam ćerke, starija pložila PSP al neće na motor. Mlađa hoće ali osim po livadi na Savi nisam nit ću je voziti dok ne ispunim zakonske i lične bezbedonosne norme koje su još višlje. Lično se ne slažem da je maloj deci mesto na motoru al moje mišljenje ne sme niti može da bude presudno i uticajno. U uređenim zemljama postoji zakon koji mnogo toga uspeva da reguliše i niko nema prava da svojim uticajem zloupotrebljava javno mnjenje ko što rade ovi. Očigledno oni imaju paganski, da ne kažem koju prostiju reč, ne demokratski stav prema dvotočkašima. Mislim da je krajnje vreme da neko pravno pozabavi ovakvim nasrtajima. Od reci do reci se slazem sa Djuntom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Maj 31, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Živo me zanima šta bi SAT-ovci napisali na OVO: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan br1.junior siledzija,br2.senior siledzija,br3.posluzioc siledzije 4,br4.zivotni saputnik siledzije 2,br.5 siledzija prolaznik!!!hehehehehehe ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Kako šta bi napisali? Osumnjičeni optužen i osuđen za teško kršenje saobraćajnih propisa i normi. Određena kazna oduzimanje prometnog sredstva i streljanja čitave porodice za primjer ostalima. Samo familija Alvirović može da radi šta hoće. Ostali - pravac Had... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 31, 2010 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Živo me zanima šta bi SAT-ovci napisali na OVO: Ovome fale još samo oni Arapi u papučama da vise sa strane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4330 Napisano Maj 31, 2010 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan U daleko istočnim zemljama motori i skuteri su jako masovni. Koriste ih svi, ko i kako može. Gledao sam jednu reportažu, ne znam gde, poštari izlaze iz pošti na skuterima ko mravi noseći kamare pošiljaki. Takođe, koriste ih za prevoz verovali ili ne frižidera i kabaste robe. Najopasnije po nas je što takvi komentari imaju tendencioznu pozadinu koja se zaista može mnogima učiniti kao poziv na "učenje" pameti a znamo šta to u saobraćaju može da znači. Ima hiljdu drugačijih i lepših načina da se iskaže svoje mišljenje, pre svega bez donošenja presude. Strašno je što kod nas pojedinci imaju pozicije za koje nisu ni kvalifikovani nit su ih zaslužili. Ja nisam za ovo al i to postoji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko moze da pogodi, sta je visak na ovoj slici...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahha kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 969 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Živo me zanima šta bi SAT-ovci napisali na OVO: Pa napisali bi "snimljeno danas u Bullevaru revolucije _ nasilni beogradski bajkeri ponovo prave krvav pir!!!" ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hebe ih to sto se vidi da su kosooki, inace da svi imaju kacige bio bi naslov Siledzije u akciji.Pa bi trazili da taxisti protestuju jer gube musterije... i ostale stupidno SATovske teme i komentari. Podrzavam Lazica , jednom recju RAT. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan IMAM PREDLOG, POSTO ALVIROVICI VOLE KES , DA IH PREDLOZIMO U PARU( OTAC I SIN ) ZA SLEDECE UCESCE U FARMI :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4330 Napisano Jun 1, 2010 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ma pošto ima Kineza kod nas u Piramidi kolko oćete zlo upotrebili bi je, nego zentaju se da ne dobiju francusku "salatu". Mislim da je skuter na slici Honda 49 kubika. IMAM PREDLOG, POSTO ALVIROVICI VOLE KES , DA IH PREDLOZIMO U PARU( OTAC I SIN ) ZA SLEDECE UCESCE U FARMI :D Ovo je najbolja dijagnoza Dok, nasmejo sam se od sveg srca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan BILI BI OPASNA KONKURENCIJA BOJANICU :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se ja, da bi ta simbioza Alvirovic-Mitrovic, donela vise zla nego koristi!! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4330 Napisano Jun 1, 2010 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi francuska "terapija" bila primerana za sve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...