PECA BMW 1121 Napisano Jun 16, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan opisi nam malo da se ne iznenadimo kad budemo otisli tamo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Jun 16, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Bila eKIpa iz Kikinde na proputovanju po Rumuniji. Ako pijes pivo, pij samo Ursus.-najbolje pivo koje sam ja pio. U marketu oko 0.3€, a u kaficu oko1€. Vina, Murfatlar. Nije nista skupo. Ulaz,kamp dz. Hosteli jeftini 5-10€. Ako bude losije vreme, otkazujem Sarajevo pa pravac Temisvar. Ovi nasi susreti su smesni-Gule kozu s ledja, a nista ne pruzaju. Nemoj tako kod ovih nasih dobijes pasulj u plasticnoj posudi po ceni dva tri rostilja ;D to sve nasi buduci biznismeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljupcelimar 0 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan tako je braco bili su nasi clanovi iz petrovca -mk-midnight riders -sve za DZ 4 motora samo 25 eura ulaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jun 28, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan jel uz ulaz ide neograniceno pivo, jelo, zene, i droga? Zasta bre 25e??! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljupcelimar 0 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa brate ulaz za 4 motora su naplatili 25 evrica a i pice su normalno placali kao i svuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Jun 28, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan pa brate ulaz za 4 motora su naplatili 25 evrica a i pice su normalno placali kao i svuda Ako procitas videces da je poslednji moto skup u Temisvaru pre dve nedelje bio za one koji su isli iz Srbije besplatan (dogovorili se) - sto su vama naplatili toliko i ja bih se zapitao ako ni zbog cega drugog ono zbog toga sto je 25e slabo deljivo sa 4!? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jun 28, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan pa to sam se i ja mislio, izvinjavam se razumeo sam 25e po motoru.. al de nadje 6.25e ulaz po motoru nije mi jasno? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlaja.Ferari 0 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo - Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco bajkeri evo i ja da se nadovezem ovoj diskusiji , dakle bio sam u Rumuniji 19-20 jun na skupu ROAD PATROL-a tako da mogu Vam reci da nisam bas odusevljen njihovim docekom a ni gostoprimstvom , ulaz za 4 motora je bio 25 eura , rucak je bio oko 19 h i to "gulas" kako oni kazu nije bio ni G od gulasa a sto se tice samog mesta gde su organizovali bilo je super da su samo razmisljali da ce da pada kisa bilo bi super jer Vam mogu reci da sam spavao u satosu a ipod mocvara a tamo gde se islo motorima lepota od mulja.Nije bitno ,daleko su jos uvek od dobre organizacije . A smestaj u hotelu najjeftinije je bilo 35e sa doruckom ,nigde nisi mogao da kupis nesto za evro samo njihov LEI.Pricamo da su u evropi , jeste malo morgen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlaja.Ferari 0 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo - Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan I jos samo da kazem da nisam upoznat ko se sa kim dogovarao samo znam da ako na nas moto skup dodje neko ne najavljen a pogotovu iz neke druge drzave , bice ugoscen i smesten u nekom pristojnom smestaju.U svakom slucaju na skupu ROAD PATROL-a vise necemo da idemo , madam se da ce Temisora Bikers da organizuje bolji skup u avgustu ,videcemo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlaja.Ferari 0 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo - Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice 6.25e po motoru to mi nije bilo jasno niti moze nekome da bude ali verovatno su tako ucili da dele u skoli no nije bitno to pa cak ni vreme pa ni ono blato nego kad su nas videli kao da smo pali s marsa , kao da ne znaju gde je Srbija cak nisu upisali ko im je dosao ni jedan klub nije dobio zahvalnicu za ucesce . Pa nemojte braco da pisete nesto sto nije istina daj boze da dodju na nas skup pa ce da vide sta znaci gostoprimstvo i druzenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan e bata Zlajo,pa da nas spmenesh u stihovima makar pa da nas pozdravish nishta a ja te se secam ko brata da sam video................aj pa javi se nekad poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 6, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Jedan covek imao jedno lose iskustvo i odmah je sve stavio u isti kos i iskritikovao kao nesto najlosije sto se jednom bajkeru moze desiti. Ima i u SRB nazovi skupova koji nisu nizasta drugo osim da ih neku uvrsti u kalendar, ali to ne znaci da su sve losi. Bio na skupu u Resiti, odlicno se proveo, bio primljen, docekan, nahranjen i napojen kao rod rodjeni. Idem opet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 6, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan A za gole sankerice ne pricas a.. Malo toce vopi, malo na binu se sigraju, pa opet toce vopi... Mnooogo lose bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko član foruma http://www.timisoarabikers.ro/ ? Registrovao sam se tamo i pisalo je da administrator mora da potvrdi nalog i evo prošlo je 5-6 dana, a ništa od naloga. Hteo sam da ih pitam u vezi moto opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 6, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko član foruma http://www.timisoarabikers.ro/ ? Registrovao sam se tamo i pisalo je da administrator mora da potvrdi nalog i evo prošlo je 5-6 dana, a ništa od naloga. Hteo sam da ih pitam u vezi moto opreme. Clan sam ja... pod kojim imenom si se registrovao da se raspitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Bili mi na jubilarni 20 -ti Daimler skup u Rumuniji placao se ulaz i sve se placao klopa pice sve docek nikakav ,put ekstra a mi se proveli kao i uvek super vazno je drustvo,ali da napomenem da ipak na nasim prostorima(ex-yu) ima vise boljih skupova nego bilo gde u okolini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Clan sam ja... pod kojim imenom si se registrovao da se raspitam acim, standardno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 9, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Trust MC je odrzao danas neki defilejcic sa pratnjom policije kroz Resicu, cak su i tramvaji zaustavljeni. Jbga nisam imao ni aparat ni telefon da napravim neku fotku bas mi krivo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 13, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Zvali me drugari na Rockers festival u Moldova Noua 30km od Bele Crkve, kazu da je veoma dobar provod sa besplatnim ulazom i obezbedjenim kampom. 29-30.04 i 01.05 petak,subota,nedelja U petak svirace: -Melmac Riders -Blues Delivers -Joulouse Lautrec -Petre Kindlein -PHAZER -Slide u Subotu -Still got Moores Blues -MOTORACK -Masterpieces -BIO -Sonatic http://www.rocker-s.ro/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Има ли ко нових информација о мото скуповима у Румунији пролеће/лето 2011.? Могло би се скокнути мало... Хвала унапред. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Odatle su naši švercovali benzin za vreme sankcija Prevozili u Vince i Usije. Jel bio neko? Kakvi su utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 18, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan MAI 20-22 mai Locaţie: Homorod Organizator: Independent Eagle Club 27-29 mai Locaţie: Cluj-Napoca Organizator: Transilvania Bikers MC IUNIE 3-5 iunie Locaţie: Turnu Severin-Baloteşti Organizator: Moto Sapiens 10-12 iunie Locaţie: Cătruşa Organizator: Flagelum Day Club 17-19 iunie Locaţie: Timişoara Organizator: Road Patrol Club 24-26 iunie Locaţie: Târgu Mureş Organizator: Plum Brandy Club IULIE 1-3 iulie Locaţie: Târgu Secuiesc Organizator: Free Frogs Riders Club 8-10 iulie Locaţie: Reşiţa-Arşiţa Neagră Organizator: Trust MC 15-17 iulie Locaţie: Gheorgheni Organizator: Blues Riders MC 21-24 iulie Locaţie: Iaşi Organizator: East Side Dogs 29-31 iulie Locaţie: Predeal Organizator: East European Motor Show AUGUST 5-7 august Locaţie: Covasna - Plăieşii de Jos Organizator: KMB Motors 12-14 august Locaţie: Odorheiu Secuiesc Organizator: Daimler MC 19-21 august Locaţie: Miercurea Ciuc – Frumoasa Organizator: Flagelum Day Club 26-28 august Locaţie: Zalău Organizator: MMC Zalău SEPTEMBRIE 9-11 septembrie Locaţie: Cernat (Cetatea Ica) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 18, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Nedostaje ovde mnogo toga pa trebacemo dopuniti... ko god imao informaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan da li neko planira da 17.06. poseti skup u Temišvaru? 99% krećem iz BGD-a oko 12-13h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 30, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Bili nam Rumuni u goste u Jasenovu kod B.Crkve, i dosli na Licnu Kartu (?), kazu Srbija i Rumunija imaju neki diplomatski dogovor oko toga, s tim da se ne moze biti duze od 5 dana!? Da li vazi to i za nas kada odemo tamo (u Rumuniju) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...