boka 62 Napisano Maj 10, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan prodajem cagivu blues 125,registrovan cena 800e tel 0655288001 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
compoff 0 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje li te zamena za http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=52780.0 uz neku doplatu !? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepa Cagivica Par pitanja - jel to ista mashina kao na Roadster Cagivi? Cvaja sa rezervoarom za ulje, sam mesha? I da li su neki delovi kao na Roadsteru radjeni u saradnji sa Chesima (Jawa, CZ)? (kocnice, amortizeri i dr.) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju ne znam sta je ali sam je garindzao 170km/h ide ko METEOR ;D drzi krivinu ko kerov ku..c a kocnice ubivaju koci u mestu sa jave kocnice sigurno nisu jer java nece da kopa u mestu na cagivi prednja ubiva ja ukocio kad zablokira tocak i ja se ubi ko majka sva sreca imao sam ixs opremu koja je odradila posao i nije mi bilo nista a proleteo sam kroz drvenu ogradu kod coveka u avliju i sve sam mu svinje poterao,marva pobegla kroz polomljenu ogradu i jedan sa apencom nalete na svinju i padne skrlja se iscepa se ko ker sve mu ispala rebra nije imao ixs opremu a svinja ostade na sred puta da se koprca jer joj je ispalo oko, steta ogromna moram da prodam motor da otplatim svinje razbezale se po lokalu, razmisljam da sada kupim jedan konj pa da ga jasem posto imam dobru opremu ixs 55 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ixs, pa ixs, sta si navalio, pametnije ti je bilo da si bio na kursu kocenja. sace zbog praca i ovi iz orke te karaju ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Maj 11, 2010 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju ne znam sta je ali sam je garindzao 170km/h ide ko METEOR ;D drzi krivinu ko kerov ku..c a kocnice ubivaju koci u mestu sa jave kocnice sigurno nisu jer java nece da kopa u mestu na cagivi prednja ubiva ja ukocio kad zablokira tocak i ja se ubi ko majka sva sreca imao sam ixs opremu koja je odradila posao i nije mi bilo nista a proleteo sam kroz drvenu ogradu kod coveka u avliju i sve sam mu svinje poterao,marva pobegla kroz polomljenu ogradu i jedan sa apencom nalete na svinju i padne skrlja se iscepa se ko ker sve mu ispala rebra nije imao ixs opremu a svinja ostade na sred puta da se koprca jer joj je ispalo oko, steta ogromna moram da prodam motor da otplatim svinje razbezale se po lokalu, razmisljam da sada kupim jedan konj pa da ga jasem posto imam dobru opremu ixs Iskidah se od smeha, ispadose i meni rebra, jel ti to nas zaje*ajes il ti se stvarno desilo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hmmmm Znaci lupana, nishta onda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju ne znam sta je ali sam je garindzao 170km/h ide ko METEOR ;D drzi krivinu ko kerov ku..c a kocnice ubivaju koci u mestu sa jave kocnice sigurno nisu jer java nece da kopa u mestu na cagivi prednja ubiva ja ukocio kad zablokira tocak i ja se ubi ko majka sva sreca imao sam ixs opremu koja je odradila posao i nije mi bilo nista a proleteo sam kroz drvenu ogradu kod coveka u avliju i sve sam mu svinje poterao,marva pobegla kroz polomljenu ogradu i jedan sa apencom nalete na svinju i padne skrlja se iscepa se ko ker sve mu ispala rebra nije imao ixs opremu a svinja ostade na sred puta da se koprca jer joj je ispalo oko, steta ogromna moram da prodam motor da otplatim svinje razbezale se po lokalu, razmisljam da sada kupim jedan konj pa da ga jasem posto imam dobru opremu ixs sve u svemu, hvala na iscrpnom odgovoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan nista i drugi put Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 13, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan a jesu li ovo slike od pre ili posle pada? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Maj 13, 2010 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan , steta ogromna moram da prodam motor da otplatim svinje razbezale se po lokalu, Znaci moze i zamena za prasce, koliko prasaca za Cagivu, moze li nesto drugo od stoke, zivina? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Maj 13, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju ne znam sta je ali sam je garindzao 170km/h ide ko METEOR ;D drzi krivinu ko kerov ku..c a kocnice ubivaju koci u mestu sa jave kocnice sigurno nisu jer java nece da kopa u mestu na cagivi prednja ubiva ja ukocio kad zablokira tocak i ja se ubi ko majka sva sreca imao sam ixs opremu koja je odradila posao i nije mi bilo nista a proleteo sam kroz drvenu ogradu kod coveka u avliju i sve sam mu svinje poterao,marva pobegla kroz polomljenu ogradu i jedan sa apencom nalete na svinju i padne skrlja se iscepa se ko ker sve mu ispala rebra nije imao ixs opremu a svinja ostade na sred puta da se koprca jer joj je ispalo oko, steta ogromna moram da prodam motor da otplatim svinje razbezale se po lokalu, razmisljam da sada kupim jedan konj pa da ga jasem posto imam dobru opremu ixs Respect! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ispao sam glup u drustvu Ja mislio ovo oglas za prodaju motora, a sam se upeco ;D Jel mozes samo da napises koje je godiste taj blues? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano Maj 15, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan godiste 88,a presao 22000km navali narode ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aluzija 1 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje zamena za APN 6 Sa electronikovom Masinom ide 120 km/h naravno da ti i doplatim koje prase imam odlicne mangulice Crne kao dukat. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan ode cagiva u zaborav, da osvezim malo oglas ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan atraktivno i dalje ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju ne znam sta je ali sam je garindzao 170km/h ide ko METEOR ;D drzi krivinu ko kerov ku..c a kocnice ubivaju koci u mestu sa jave kocnice sigurno nisu jer java nece da kopa u mestu na cagivi prednja ubiva ja ukocio kad zablokira tocak i ja se ubi ko majka sva sreca imao sam ixs opremu koja je odradila posao i nije mi bilo nista a proleteo sam kroz drvenu ogradu kod coveka u avliju i sve sam mu svinje poterao,marva pobegla kroz polomljenu ogradu i jedan sa apencom nalete na svinju i padne skrlja se iscepa se ko ker sve mu ispala rebra nije imao ixs opremu a svinja ostade na sred puta da se koprca jer joj je ispalo oko, steta ogromna moram da prodam motor da otplatim svinje razbezale se po lokalu, razmisljam da sada kupim jedan konj pa da ga jasem posto imam dobru opremu ixs Respect! ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan zato sto je velika navala :-* znaci posto sam stavio nove lanac i lancanike i posto sam tek registrovao motor spustam cenu na 700e,sada stanje stoji ovako motor je presao 23000km pravih, zadnja guma nova mishelin pilot prednja isto mishelin dobra ali nije nova i jos svasta nesto izmenjano od sitnica i to je to pa ko voli nek izvoli kada se prolepsa vreme pravim nove slike i isterujem ga u probnu voznju pa javljam kako radi sa novim delovima :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano Jun 11, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan nove slike masina dobra cena 700e registrovan godinu dana i ja sam vlasnik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja93 27 Napisano Jun 12, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kacarevo Motocikl: Yamaha TDM 850, Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce, jel te interesuje zamena za ovako nesto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne bi ga menjao mozda jedino za neki skuter ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan 650 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan imas li pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano Jun 22, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan atraktivno i dalje :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...