FXGT 0 Napisano Maj 9, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju jakna marke Vcan Oblozena protektorima koji ne mogu da se vade (sundjerasti su) Puna kojejakvih podesavanja i zatezanja Velicina L ja sam 181/75 i meni je ok :wink: Cena 60e :-D Napred ima dzep za mobilan dva dzepa gore dva sa strane na zibzer unutra jos tri dzepa jedan manji opet za mob i dva veca Na rukavima sakriveni stezaci 2 kom nadlaktica podlaktica na ledjima jos 2 kom za stezanje i glavne trake dole oko struka imaju jos dodatne kopce kojima je moguce jaknu zakaciti za kais na pantalonama. Za sve informacije na pp :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FXGT 0 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista lepa jaknica Sveze oprana sad sva mirise ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dal je lepa i to je pitanje. Mislim da te niko ne zove, jer si stavio cenu kao da novu prodajes.Ta jakna vredi 20-30e maximum. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FXGT 0 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za ozbiljnog kupca moguca korekcija cene ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FXGT 0 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jaknica Rezervisana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FXGT 0 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan PRODANO Cestitamo novom vlasniku i da uziva u njoj ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...