bullet88 214 Napisano Maj 8, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Vizir povisen Givi original za yamahu TDM850 ostao posle prodaje motora vizir je u dobrom stanju bez ostecenja cena 60eura 064/950-7118 moze slanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Maj 8, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan evo slike vizira sa sto je moj malo zatamljen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Maj 8, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan moze neki komentar na cenu jel skupo ili jeftino?jel treba nekom ovako nesto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Treba meni ali malo koriguj cenu. može i na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Vizir odgovara i na Yamahu XJ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan za forumashe popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje za forumashe popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan za nikom ne treba povisen vizir?jel cena jaka sta je u pitanju? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da me pogreshno shvatish ali mislim da je i u trionu mozda jeftinije Skoro je moj drugar kupio, dodushe u Italiji ... prva brojka cene je bila 3 jbg... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da me pogreshno shvatish ali mislim da je i u trionu mozda jeftinije Skoro je moj drugar kupio, dodushe u Italiji ... prva brojka cene je bila 3 jbg... :-\ ok ako je jaka cena za ozbiljnog kupca bice ozbiljan i popust da se napravi vizir ovde u srbiji neki lik iz bg trazi 60eura,e sad ovo je original Givi i zatamljen je, nova cena 50eura bice i neki popust za forumashe ako plate pivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da me pogreshno shvatish ali mislim da je i u trionu mozda jeftinije Skoro je moj drugar kupio, dodushe u Italiji ... prva brojka cene je bila 3 jbg... :-\ ok ako je jaka cena za ozbiljnog kupca bice ozbiljan i popust da se napravi vizir ovde u srbiji neki lik iz bg trazi 60eura,e sad ovo je original Givi i zatamljen je, nova cena 50eura bice i neki popust za forumashe ako plate pivo Bio kod tipa u bgd pravi za 35-40 ali tvoj je original Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...