ugac 1150 Napisano Decembar 30, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Čekamo izmenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Decembar 30, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan da se zapljunem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan i napokon stigao,da pocnem s radovima danas rastavio i polako poceo s radovima,na slikama se vide dokle sam stigao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 5, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Uh, uh ovo ce biti zanimljivo jedva cekam nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 5, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Oooooopake plastike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 5, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo Atoz, žuriPo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 5, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo lose kad zavrsis malo da nam detaljnije objasnis koje si prepravke radio kod kacenja plastika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima kacenje ove zadnje plastike...Moze da se nadje za dvadesetak evrica, ali me odbija to kako se kaci i uklapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima kolko mogu radim na motoru ukratko,"pomocnog" rama sam morao preraditi dosta,airbox je tokom izrade,posle cu nosac akumlatora i mislim da su te stvare idu najteze,ostalo lako, no naslikacu repa i nosace 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano April 18, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan napravio sam drugi airbox,nosac akumlatora i tako par sitnice evo slike josh neke sitnice imam za napravit,posle rastaviti,i ofarbati, posle uzivati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano April 19, 2012 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio si da smanjis slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano April 19, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan nisam znao da bi trebalo da smanjim,al evo ovde su smanjene http://s1179.photobucket.com/albums/x387/atozz92/xt/new%20chester/2222222/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano April 19, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan napravio nosace bocne limove,takodje za prenju masku i prednji far josh ima za napraviti "maske hladnjaka",rastaviti ceo ram, neke stvare zavariti,posle je red na farbanju komentari dobrodosli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 20, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Legle plastike opasno. Fale jos stitnici za ruke(beli ili plavi) i izgled je pobedio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 20, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo,bas zanimljivo,meni se svidelo ovo do sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan hvala narucene su zute(ako nema onda bele,pa cu ofarbati) stitnici ruke,takodje zuta zastitna guma prednje vile sutra idem kupiti farbu plan mi je da ostaje motor u plavo/zutoj kombinaciji(xt600z) pa videcemo kako ce ispasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 21, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne plavo bela kombinacija? Meni je to vrh komb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Meni je plavo bela kombinacija vrhunska. Mogao bi da uklopis crvene manzetne za prednje vile, dok crvenu nalepnicu na zadnjoj viljusci vec imas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan motor bio xt600z,takodje u knjizi mi pisao boja vozila zuta i plava,a sad pre mesec danas sam registrovao,i necu platit josh da mi daju drugu knjizu itd zbog promene boje, a drugo sto svaki drugi motor je belo/plavi,i hocu da ovaj bude malo drugaciji od ostalog napravio sam maske hladnjaka(fali jos zavrsna obrada ) i kupio farbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Samo udri kako si zamislio, ne moze da bude lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan nego,dal zna negde neku prodavnicu,ili neki kontakt gde bi mogao da kupim zuti skaj za presvlaku sedista? ili da neko ima kuci,trebalo bi mi bar najmanje komad 50*50cm , a u okolini 50km nema nigde,sve i svasta sam pregledao,trazio i nema ili ako neko zna zutu farbu za skaj ili neku foru kako da odradim?hteo bi sa strane malo staviti zutog u sedista,da ne bude celo plava.... bio bi zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zovi http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/skajevi-za-sedista-oglas-124/ pa pitaj, vidim na slikama razne boje, mozda ima zuta. Nema veze ako je daleko, brza posta ti je 150 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan hvala u svakom slucaju,no zasad nemam dosta vremena,pa ce biti plavo sediste danas naspricao delove podlogom,sutra najverovatnije ide ram i ram delovi u plavo/crno,posle u lakk :)dok to susi,mogu plastike lepo osmirglat :)prekosutra te delove ofarbati i nadam se da bude gotov pre prvog maja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...