lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 20, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se Dzoni ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 20, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nikola bice dobro do sledece sezone!!! Drži se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa komsija sta je problem?? Zasto oporavak toliko dugo traje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 21, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Au Nixy ,sta da ti kazem,sem da oderes ovog idiota(tj.mog retardiranog komsiju sa yugom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 22, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan pa prvi put nisu lepo uradili,pa drugi put opet nije dobro sad u sredu idem na konzilijani pregled na banjicu pa da vidimo šta će biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Decembar 17, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan zakazana operacija za 12 januar na banjici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 17, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nikola druze drzim ti palceve. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno druže i drž' se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Decembar 17, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam biće to dobro nadamo se da negde pred kraj već počnemo da se vozamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 17, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam biće to dobro nadamo se da negde pred kraj već počnemo da se vozamo Tako Nikola, samo pozitivno i eto te na u leto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 19, 2010 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan zakazana operacija za 12 januar na banjici au nixi brate pa sto to sad??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Decembar 20, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan pa jbga loše urađeno oba puta pa mora treći put ma nije to ništa proživeo sam sve preživeću i ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 20, 2010 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan au sunce ti zarko! srecno brate i na prolece da teras onaj tvoj fen da se polako vratis u formu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Decembar 20, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ma polako ne žurim nigde biće svega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan posle dužeg čekanja operacija zakazana sutra treba da se izvadi ploča i da mi stava Ilizarov aparat pišem kad podođem iz narkoze pozz svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Januar 24, 2011 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Srećno Nikola, držimo ti palčeve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan DRZ' SE !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Januar 24, 2011 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nikola, Ja sam smatrao da sam najebao s nogom, al tebi gomila mesara zagorčalo život ! Kad sam se skršio držali mi nigu dve nedelje u longeti al bezuspešno i zakazali mi opreraciju. U bolnici mi došli s pitanjima šta želim ? Šipku ? Pločice ? Ilizarov ? Ja sam insistirao na ilizarovu hvala bogu na googlu. Dok sam ležao te dve nedelje pred operaciju imao sam vremena proučim metode kao i njihove mane i prednosti. Javi se, kad dodješ sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan da upravu si ilizarov je majka,ja sam imao prvo mitković,pa tsh ploču,pa sad stavljaju ilizarov i valjda će sad biti ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Januar 24, 2011 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Druže, Ovo ti ozbiljno pišem spremi trodone ili neki jak analgetik, kad te popusti anestezija boleće te nenormalno ja sam primio 4 trodona lagao sam sertre i braću kumio psovao molio kukao a ovima pripizdilo od mene i izrokali me (nesvesno jer sam im lagao da nisam dobio). Tek nakon četvrtog trodona sam se opustio. Moraćeš da vodiš računa o higijeni, ja sam to sam obavljao jer mi je bio smor da idem svaka tri dana u ambulantu. Da si me samo video kad su mi skinuli gips koji sam nosio posle ilizarova sad ću ja na moju kamilu i krenem i userem se pa padnem i nisam imao snage da podignem motor, al želja i inat je učinilo svoje posle sam bio sretan ko mali majmun . Srećno ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 24, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Druže DRŽIMO TI PALČEVE!!!!!!!! Javi se kako je prošlo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Srecno komsija.I pozuri sa oporavkom brzo se sezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 24, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Srecno Nixi!!!! I da na prolece zajases onaj tvoj fen )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Januar 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Srecno,hrabro i drzi se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Januar 24, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Срећно момчино! Биће то добро! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...