zabac 8 Napisano Mart 31, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Resih da se priklonim sve brojnijoj, pa uzeh xtz st 750 1993.god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Mart 31, 2007 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Lepo izgleda masina! Nego, jel nas ima sada vise nego Stromera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Mart 31, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa oglasice se oni vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Mart 31, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tisina, smrtnici! Zvanicno prevozno sredstvo Olimpa, Strom, jedini polaze pravo onome kome sluzi da udje u jednu i jedinu SEKTU :klackalica: :ninja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Mart 31, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao samozvani i samoizglasani guru novonastale sekte te javno ukoravam za onog cbr-a u garaži i nareðujem ti da ga prodaš, ako planiraš da ostaneš u sekti i dalje, i da naravno, èlanarinu da platiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 31, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna sekta na forumu? Koliko sekti ovde ima uopste?? Mislim na ove male i nezvanicne sekte... jer najjaca je BMW sekta!!! A koliko sam primetio ove ostale se mnogo trude da budu primecene... cak sam cuo da je jedan farbo motor u zlatnu boju... mislim... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao u bratstvo endurasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ovako treba da izgleda decacki motor posle voznje. devojcice i svi ostali sto cucnu kada piske neka ne gledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 31, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Enduro, Enduro, Enduro, Enduro, Enduro, !!! :fcab: :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 31, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ovako treba da izgleda decacki motor posle voznje. devojcice i svi ostali sto cucnu kada piske neka ne gledaju. Tooooooooooo !!!!!!!!!!! MAJSTOREEEEEEEEEE !!!!! :fcab: :fcab: :fcab: TTR Rulezzzzzzzzzz !!! :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan to sa kaljuzanjem nije islo tako glatko, posto sam ranije stalno dobijao batine kada se vratim kuci tako kaljav. Sada sam najjaci pa me niko ne dira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 31, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan to sa kaljuzanjem nije islo tako glatko' date=' posto sam ranije stalno dobijao batine kada se vratim kuci tako kaljav. Sada sam najjaci pa me niko ne dira. Xe xe ! pa brate ! ko' sme da te dira tako' kaljavog !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano April 1, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Oooooooooooop èestitam èestitam. I mi što imamo motore smo nekada morali da budemo u sektama i sekticama. Sada kad se zna šta je šta nemamo potrebe da se zajebavamo. Imal` iko `vaki Kawasaki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 1, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Enduro' date=' Enduro, Enduro, Enduro, Enduro, !!! :fcab: :redflag:[/quote'] Izvini, decko, a sta ce tebi enduro? Po S Bana mozes sa bilo cime. A da ti tereas BMW, nije ni bitno sto je enduro, samo da je skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejo 3 Napisano April 1, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Winterthur CH Prijavi odgovor kao problematičan zar ovaj motor nije odmah postavljen u rubriku prodajem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan to sa kaljuzanjem nije islo tako glatko' date=' posto sam ranije stalno dobijao batine kada se vratim kuci tako kaljav. Sada sam najjaci pa me niko ne dira. Brate, jesu li te pustili u kucu takovg. Ili si se skidao u hodniku . Sta rechi osim, bravo majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 3, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zar ovaj motor nije odmah postavljen u rubriku prodajem? Nisi pogresio .cena je bila takva da nisam mogao a da ga ne uzmem.A posto imam motor ,naravno da je ovaj otisao u pomenutu rubriku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Brate, jesu li te pustili u kucu takovg. Ili si se skidao u hodniku Very Happy. Sta rechi osim, bravo majstore! _________________ zbog ranijih dela vec spavam sa kerom u kucici. On ne pravi problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano April 3, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan toplije i keru i tebi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...