boka92 17 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan moj drug hoce da kupi Apriliju Pegaso 650 2002god.pa ga zanima sta vi mislite o tom motociklu.zanima ga sve mehanika,elektronika,potrosnja udobnost ,znaci sve...zanima ga razlika izmedju Pegasa 650 cube i pegasa 650 IE .i da li se isplati uzeti ovaj motocikl za nekih 2500eura.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7945 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Da nece mozda Salche da ga kupi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan nece...oce onaj visoki nikola..znas koji????za salceta nije ni trotinet... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bezi od toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Maj 6, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Rotaxov agregat ima dosta problema tipa frajlauf,dihtung glave pukne samo tako,trese ko dajc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam pegaso cube '97 presao je 43000 kod mene je 20000 i ni jedan kvar nisam imao ,tako da sam zadovoljan.jedino sto mi smeta je malo veca potrosnja koja je na putu 6l a u gradu od 7 do 9 ja bih ti savetovao model sa karburatorima ,jel poznajem neke ljude koji imaju model IE pa cesto imaju nekih problema sa ubrizgavanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao i vozio tri generacije Pegasa i ni sa jednim ni najmanji problem,problem je u pojedincima koji misle da je to R pa ga tako i voze,a jos smesniji su ovi sto su culi da im se kvari to i to,kao u Nacionalnoj klasi ,,meni su rekli da moze da se ubudzi... :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Maj 23, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan bezi od toga... Rotaxov agregat ima dosta problema tipa frajlauf,dihtung glave pukne samo tako,trese ko dajc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Freewheel strada kod vecine jednocilindrasa te zapremine, ako se tako gleda KTMov agregat je jos gori. Pa kog jednocilindrasa onda da kupis? Voleo bih i da vidim jednocilindrasa koji ne trese. Pegaso nije nesto kvalitetno uradjen, ali takva mu je i cena polovnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...