vld 20 Napisano Maj 2, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam shvatio da na mojim zadnjim kocionim kljestima fali parce i da unutrasnja plocica ne stoji kako treba :-\ U utorak idem na put, tako da mi hitno trebaju kljesta da kupim ili iznajmim na nedelju dana ;D. U pitanju je afrika rd07, ali verovatno odgovaraju i sa nekih drugih hondi (s tim da ja ne znam kojih ;D) Za kontakt zaduzen moj brat Vukasin 064/1557782 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Maj 2, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj tvoja klesta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Maj 2, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Evo su slike. Razmak od centra do centra srafova na nosacu je oko 90mm (koliko sam uspeo da premerim po mraku..) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Maj 2, 2010 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti broj tel.covjek je prodavao cijelu africu u dijelovima i to RD 07 tel. 00387-65 828 950 Vanja ,Han Pijesak-Republika Srpska Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Maj 2, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Ta afrika je sretna, cela i vesela u Kosjericu kod Kepa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Maj 2, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan lice mi ta klesta kao od dominatora ali nazalost nemap plocice,jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Maj 2, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan moje plocice su ok, a mogu i da kupim nove sutra. ako su dominator/africa kompatibilni. Ima l' nekog iskusnijeg da nam pomogne? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Po danu se vidi bolje Nisu klesta, nego nosac i problem je uspesno resen! Umag - here I come! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...