filozof 11 Napisano Maj 1, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Чачак/Београд Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Iz kola sam video policiju, 10ak ljudi i kolegu sa poderotinama na desnoj polovini glave sa cigaretom u ustima, vozio je neku sportsku masinu.. Zna li neko nesto vise? Inace isto danas, oko 19h video sam kod jezera u Beloj crkvi kako u jednom kafeu vlaznim maramicama brisu lika koji je imao poderotine po telu, 10ak metara dalje je bila poderana suzana neka novija.. Nadam se da je i on ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan citam! gledam! ne verujem!! aman,ljudi! glava nema cenu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je ova sezona pocela pre mesec dana :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Decko je isao srednjom trakom ka Beogradu.....par semafora pre Pancevackog mosta krenuo je u preticanje vozila koja su se kretala sporo u krajnjoj levoj traci. Iskreno, cudi me da je doslo do kontakta, jer Jugo koji je ucesnik u nesreci, sasvim polako je prelazio u desnu traku, i takoreci je zatvarao put momku koji je krenuo u preticanje.....decko je dodao gas i pokusao da ga pratekne a desne strane ( po zaustavnoj traci ), i tada je doslo do kontakta zadnjeg desnog kraja juga i motora..... Na motoru su bili momak i devojka, a od opreme su imali samo kacige ???, koja mu je u prevrtanju po asfaltu i spala.....da je bila zakopcana, ne znam da li bi spala.....i bio je u majici kratkih rukava!!! Na srecu se otkotrljao u zaustavnu traku, i naslonio ledjima na bankinu......devojka je bila ok..... Da im se rane sto pre zacele...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan ovaj ne nosi kacigu a ovom spala, aman kada ce vise ljudi shvatiti da treba da nose opremu radi sopstvene sigurnosti?? valjda ce proci bez posledica pa drugi put kacigu na glavu i cetvere oci otvoroene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filozof 11 Napisano Maj 9, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Чачак/Београд Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @ Vlada Afrika Hvala za info, jel poznajes momka ili si bio tamo kada se sve desavalo? Nadam se da im je sada bolje.. Stvarno treba da brinemo o sebi, izgleda da niko drugi neće do nas i Boga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan @ Vlada Afrika Hvala za info, jel poznajes momka ili si bio tamo kada se sve desavalo? Nadam se da im je sada bolje.. Stvarno treba da brinemo o sebi, izgleda da niko drugi neće do nas i Boga.. Naisao sam par minuta kasnije, i to su mi rekli ljudi koji su stali, koje je on obilazio sa desne strane...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...