tindirbp 289 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rekoh trebaju mi stitnici ruku za hondu i stitnici oko diska i desnog stapa,hitnooooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickomm 0 Napisano April 30, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: R6 2005 Prijavi odgovor kao problematičan I meni trebaju za XT ) pa da se nadovezem... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 1, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan de bi nasli aaa???valjda ce se naci neko,eee ma odo skinuti nekom sta cu se ja tu sad zajebavati ;D ;D ;D ;D ;D ;D,aj ako pronadjem javicu ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickomm 0 Napisano Maj 1, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: R6 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi neke dobre a jeftine )) Znaci skinute sa komsijinog motora (posle kafe sa komsinicom dok je on na poslu) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Maj 1, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Treba meni da stigne ovih dana Acerbis stitnici oko 16 komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 1, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan hahah da sa komsinicom ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ti su najbolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 1, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeeeeeeee super,kolko novaca?????????(ne preteruj!!!!!!!!!!)... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Maj 1, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je oko 30e par. Ne znam da li je to ok cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Maj 1, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ok javljam ti kad platim farbanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickomm 0 Napisano Maj 2, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: R6 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidjaju ovi zuti... dobri su ili ako budu imali plavi... OK za cjenu, mozda se jos sta i dogovorimo i uzimam ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ee daa i meni zuti,i tebi bi bas lepo stajali,al malo kasnije nemerem vise,treba poplacati struju i ;D ;D ;D ;D ;Dvodu :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...