Dallape 220 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci postove clanova, vezano za "Duchinni" kacige imalo je mnogo pitanja o iskustvima sa istim i utiscima, pa resih da napisem par reci kako bih pomogao nekome ko zeli da kupi kacigu u odluci. Ovih dana sam narucio kacigu Duchinni D909 iz Pegaza (pohvale za uslugu) i testirao je na nacin kako to meni odgovara i utisci su sledeci (trudicu se da budem objektivan).... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lose stvari, (opet kazem po mom misljenu), nemora da da sam u pravu... 1. Kaciga je proizvedena u Kini a uvoznik je Velika Britanija, koja je distribuira preko "Pegaza".Tako pise na carinskoj deklaraciji. 2. Kopcanje kacige nimalo nije prakticno, jer Vam treba vestina zonglera da "udenete" kajs i zakopcate kacigu ili je skinete. 3. Prilikom prve probe 'blututa", jedan zvucnik, slusalica, nije radila pa sam bio iznerviran ,novo a nece , medjutom ispostavilo se da dzek od slusalica nije lepo namontiran u postavi kacige,hocu reci "Udenut" (kako lepa rec ;D) u "blutut uredjaj". 4. Nema dodatak jos jednog stakla za vizir koje sluzi protiv magljenja. Lepe stvari, ako tako mogu da kazem su sledece..... 1. Kaciga je napravljena kompaktno, bez delova koji strce klimaju i sl. 2. Utiska sam da su materijali korisceni za izradu, kako unutra tako i spolja kacige, dobri i kvalitetni. 3. Cujnost "blutut'' uredjaja je dobra i uzivanje je koristiti telefon a da nemoras da ga vadis iz dzepa dok si na motoru. 4. Naocare za sunce su uradjene stvarno dobro, jer su izuzetno prijatne za oci. 5. Na kraju al najvaznije je to da kaciga "drzi " nije bucna pri vecim brzinama i zadovoljava u pogledu sigurnosti. Pre ove kacige sam nosio Nolan N-101 flip-up, i u poredjenju sa njom mislim da nisam pogresio sto sam je kupio .Da se razumemo Nolan je Nolan, ali gledajuci cenu i kvalitet mislim da je u skladu jedno sa drugim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 4, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Lose stvari, (opet kazem po mom misljenu), nemora da da sam u pravu... 1. Kaciga je proizvedena u Kini a uvoznik je Velika Britanija, koja je distribuira preko "Pegaza".Tako pise na carinskoj deklaraciji. 2. Kopcanje kacige nimalo nije prakticno, jer Vam treba vestina zonglera da "udenete" kajs i zakopcate kacigu ili je skinete. 3. Prilikom prve probe 'blututa", jedan zvucnik, slusalica, nije radila pa sam bio iznerviran ,novo a nece , medjutom ispostavilo se da dzek od slusalica nije lepo namontiran u postavi kacige,hocu reci "Udenut" (kako lepa rec ;D) u "blutut uredjaj". 4. Nema dodatak jos jednog stakla za vizir koje sluzi protiv magljenja. Lepe stvari, ako tako mogu da kazem su sledece..... 1. Kaciga je napravljena kompaktno, bez delova koji strce klimaju i sl. 2. Utiska sam da su materijali korisceni za izradu, kako unutra tako i spolja kacige, dobri i kvalitetni. 3. Cujnost "blutut'' uredjaja je dobra i uzivanje je koristiti telefon a da nemoras da ga vadis iz dzepa dok si na motoru. 4. Naocare za sunce su uradjene stvarno dobro, jer su izuzetno prijatne za oci. 5. Na kraju al najvaznije je to da kaciga "drzi " nije bucna pri vecim brzinama i zadovoljava u pogledu sigurnosti. Pre ove kacige sam nosio Nolan N-101 flip-up, i u poredjenju sa njom mislim da nisam pogresio sto sam je kupio .Da se razumemo Nolan je Nolan, ali gledajuci cenu i kvalitet mislim da je u skladu jedno sa drugim. Hvala ti na nezavisnom testu! Ovo je prva povratna informacija o D909 Bluetooth kacigama koje smo upravo dobili. Moram da dam dodatne informacije u vezi "negativnih" ocena 1. Nemam šta da dodam. Jeste proizvedena u Kini. 2. Klasično sportsko duplo D kopčanje. Nekom smeta, neko samo to ceni. Ako nekom znači jedina dozvoljena kopča u Britanskom moto šampionatu. Sve druge kopče ne smeju da se koriste na pisti kod njih. 3. Na žalost nismo proverili funkciju Bluetooth-a pre slanja. Samo smo vizuelno proverili kacigu kao i svaku drugu pre slanja. Neiskustvo u tom pogledu koje će biti ispravljeno ubuduće. Ipak su to prve Bluetooth kacige koje imamo u ponudi i ljudi ih obično na licu mesta probaju. 4. Pinlock nije deo opreme kod Duchinni kaciga. Radimo na tome da nabavimo sličnu stvar koja se lepi sa unutrašnje strane vizira. Još jednom hvala i puno bezbednih kilometara! Ako šta zatreba znaš brojeve pa zovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan citat(Pinlock nije deo opreme kod Duchinni kaciga. Radimo na tome da nabavimo sličnu stvar koja se lepi sa unutrašnje strane vizira. )..... Vrlo sam zainteresovan. za dodatak protiv magljenja, nije neophodan ali treba ga imati...... Pozdrav! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Maj 5, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Markone, na sajtu nema ni reci o ovoj kacigi, pa me zanima cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Sto se iskustva sa duchinni kacigom tice koliko para toliko muzike u svakom slucaju dobra investicija dobra ventilacija a ljudi u pegazu pozitiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 5, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Markone, na sajtu nema ni reci o ovoj kacigi, pa me zanima cena? Kako bre nema? http://www.pegaz-moto.rs/category_list.php?catID=68 Duchinni D909 sa Bluetooth-om Cena sa PDV: 16.940,00 Din Boja: Mat crna/Bela/Siva Veličine: XS - 2XL Bluetooth full face kaciga sa integrisanim drop down sunčanim vizirom - ECE 22.05 standard. - Integrisani drop down sunčani vizir - Super De-Luxe upijajuća postava - Postava koja se vadi i pere. - Potpuna ventilacija. - Anti-scratch vizir - Bluetooth bežična komunikacija između dve kacige i/ili mobilnog telefona Na naslovnoj stranici su čak dve slike te kacige. Jedna u vestima a druga sa desne strane. Izdvojio sam kacige sa Bluetooth-om u posebnu kategoriju. Poslednja kategorija u delu "Moto oprema". Još nisam postavio slike i cene D619BT flip up kacige sa Bluetooth-om jer smo dobili samo par komada na test. Ali evo par slika ekskluzivno za BJB Cena za Duchinni D619BT Flip Up je 19.800,00 Din sa PDV-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Avgust 26, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Izdvojio sam kacige sa Bluetooth-om u posebnu kategoriju. Poslednja kategorija u delu "Moto oprema". Još nisam postavio slike i cene D619BT flip up kacige sa Bluetooth-om jer smo dobili samo par komada na test. U međuvremenu su postavljeni i detalji za flip up D619. Na žalost jedna je imala praktičan test... Na sreću po našeg kolegu - položila ga je: Više detalja o okolnostima "testa": http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=58956.msg897863#msg897863 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...