Cyber0167 759 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kako namontirati led-ove umesto fabrickih posle cijeg skidanja ostaju samo rupetine? Nego "budzenje" ili sta ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere 1 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: UGLJEVIK; RS; BiH Motocikl: YAMAHA XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi ubaciti neko parce plastike tog oblika(da isjeces).pa onda migavac na to! Ali moze i neko parce tvrdje gume!Sretno.......sa majstorijom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e... preko koriste ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nego, koja ti je sudbina ovih migavaca što skidaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan skini poklopce sa fabrickih, izbusi rupu naravno kad kupujes bez da nije bas za tvoj motor, uvek ostane ta glupa rupa u oklopu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano April 28, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo i mene interesuje. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nemam prednje migavce na thundercat-u, a planiram da stavim bas takve male pa i mene interesuje kako montirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano April 28, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @ Guja Ima li ovoga kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nisam upoznat sa domaćim tržištem, ovo je ebay igračka , 4€ odprilke ovo pakovanje ako se ne varam papak je iz mađarske tako da bi neko od sevrenjaka mogo da donese džak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zeljkampe, po opisu drugara koji je bio voljan da odsrafi 1 komad, izgleda da je problem migavaca u zutoj plastici posto je ona unutra malko veca i namenska. rupa u koju bi trebalo ubaciti one ledare je oko fi 18mm tek da prođe balon sijalice. sečenje plastike ne bi bio dobar potez. štose tiče štopaljke izgleda da je peripatija skinuti plastiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan uz barakuda ledove dobijes adaptere za ovakvu situaciji.... u motoghostu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan da, postoje adapteri uz barracuda led migavce, i to ima nekoliko oblika tih adaptera meni nije trebalo, a uzela sam ove migavce: http://www.barracudamoto.it/DettaglioProdotto.aspx?IDP=586&CAT=52 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Jao to sam negde video na sajtu od firmi koje se reklamiraju na moto berzi.... Jeste gledali u Guevari? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 29, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam u Gevari i Max moment(tamo sam i kupio led-ove) i nema... Bilo je u katalogu za 2009 ali sada nema i cena je bila za "adaptere" oko 700din. sszgo,samo ovakve i prodaju kod nas koliko sam skontao pa nisam imao izbora a fabricki me smorili k'o kod kombajna! guja011,sudbina im je nepoznata za sada Nesto cu sutra pokusati pa ako uspe podelicu sa javnoscu Ako neko ima adaptere ili zna gde moze da se kupe neka kaze,necu mu nista ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Brate ako se ne snadjes, ja idem 14. maja u bec, pa cu svratiti do luisa da sebi uzmem neke stvari...mogu ti uzeti te adaptere, nije problem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 29, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno,uzmi mi obavezno jer izgleda da sve sto mogu da uradim je da "budzim" Onda javis kad stignes i nadjemo se ;D dogovoreno? Hvala ti unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Naravno druze, kao sto rekoh, nikakav problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan tama sam hteo da ti predlozim da uzmes u gevari adaptere, nadjona na sajtu.... koliko si platio za ledove u maxmomentu?jel su kod njih cene sa sajta za par led migavaca ili za jedan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano April 29, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @ Guja Stavljam led migavce cim nabavim adaptere, tako da budzenje ostavljamo za neku drugu priliku. Stop svetlo takodje. @ Radoica Ako se ne snadjem, racunaj da ces i meni kupiti adaptere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Ma nikakav problem druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano April 30, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Montirani migavci. Adaptere sam kupio u Moto Ghost-u, poslednji za Yamahu i kostali su malo preko 700din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Budzevina zavrsena,operacija uspela ...leglo k'o budali šamar .... ..... .... .... aluminijumska lajsna...uzeo od stolara...sablon rupa,seca makazama za lim oblikovanje turpijom i smirglom,farbanje mat sprej i voala ....montaza i kraj ... sve ukupno 30min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...