japanx 211 Napisano Jul 1, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je radno vreme? Moze li se raditi privremeno-povremeno? I ako moze da se zna kolika je kinta...? Hvala. 22-06h sve ostalo na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 1, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da vas pohvalim, koristim vase usluge kada god sam kod juce. Ne znam samo odakle momcima nerava da me slisaju dok ih pijan davim!!! ;D Pa taki im poso... ;D A ti pojacaj baksis ;)pa ce te jos vise voleti ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da vas pohvalim, koristim vase usluge kada god sam kod juce. Ne znam samo odakle momcima nerava da me slisaju dok ih pijan davim!!! ;D Pozdrav Koji auto vozis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da vas pohvalim, koristim vase usluge kada god sam kod juce. Ne znam samo odakle momcima nerava da me slisaju dok ih pijan davim!!! ;D Pozdrav Koji auto vozis? A gle njega sto se raspituje, pssssT!!!! i napuni navigaciju ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan konkurs je za sada zavrsen, posao dodeljen kako smo krenuli, promenicemo ime sajta u safedriver ;D ko trazi jos posao, sutra je zadnji dan za=JAPANX ovde je trenutno tema zatvorena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...