Djoder 0 Napisano April 29, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Smo napred,trud ce ti se VEROVATNO isplatiti, a sto se tice prerade motora...kakav je takav je, tvoj je i najbolji koga imas Da znas bogami HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano April 30, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc se bukvalno celu noc nije izaslo iz garaze. ceo motor je sklopljen! evo nekih fotkica od mene,malo je losija kamera,ja konj nisam poneo foto aparat :-\ ali,bice slika i sa aparata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano April 30, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ako nije za trgovinu, to je ljubav! Daj jos slika kako posao odmice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Maj 1, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan ODLICNO BATICE AJD SAD SLIKE JOS JOS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Maj 1, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pogodak sa zlatnom bojom! Far menjas ili ostavljas? Mislim da bi bilo odlicno da i Honda ime bude zlatno i nista vise...isprobana kombinacija na Kawi Svaka cast na trudu! Imas slobodno danas do 18h( pa praznik je kao) pa na pos'o ;D...Srecno u nastavku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Maj 1, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan E ljdi zavrseno je mislim ostalo je jos koji detaljcic ,a far za sad i nemam tako da ono mozda ga i vratim a mozda i ne ne znam pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Pogodak sa zlatnom bojom! Far menjas ili ostavljas? Mislim da bi bilo odlicno da i Honda ime bude zlatno i nista vise...isprobana kombinacija na Kawi Svaka cast na trudu! Imas slobodno danas do 18h( pa praznik je kao) pa na pos'o ;D...Srecno u nastavku ja mislim da je u pitanju suzuki bandit... Djoder, imas slike gotovog motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Bice jos uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan sjajno, pohvale za trud !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan lepo samo malo je monotono crno fali neka nalepnica ili sic presvuci u neku sivu ekokozu da ga malo otvori.................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 3, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista naljepnice, samo neki manji auspuh, neko socivo naprijed i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan A zlatno sedishte dobro je ispalo nadam se da nisi koristio akrilni sprej za farbanje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, samo na sediste da zasijes neke zlatne detalje...Auspuh se podrazumeva neki kraci i to karbonski kao i napred dva fara, acerbis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan evo sada moj trud danas smo se malo slikali ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i svaka mu cast za slike ,zna decko svoj posao i da se zahvalim svim drugarima i devojci koji su mi puno pomogli na ovom projektu i majstoru BACI ... HVALA ,,ZeljaYZF,, Sediste ne u zlatno previse je ,a far gledam nesto drugo posto je ovaj ruzan do zla boga pozzz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...