drag 6 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj prodaje ovaj motor, ali ne zna da rukuje sa kompjuterom, pa me je zamolio, da ja stavim oglas. Prodajem BMW G 650 X CHALLENGE (enduro) 2007 godiste. Kao nov, nove gume, stitnici, pneumatsko zadnji amortizer, garaziran, servisna knjiga, 2 kljuc, prvi vlasnik, nije fiksna cena, 53ks, 6200 km koriscen za hobi. Moze zamena za auto od 2000 godiste (BMW ili Volvo moze moja doplata) Cena: 5500 Tel: 063 509 330 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Godiste? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan 2007 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
breza_nbgd 12 Napisano April 27, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: ??? Motocikl: KTM 2013 ohne zylinder Prijavi odgovor kao problematičan Čim udomim KTM-a (nadam se ovijeh dana) - javljam ti se ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...