marko005 0 Napisano Mart 27, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: FUTOG Prijavi odgovor kao problematičan Pomozit u izboru plocice za hondu 900 rr 1998god. Imam Ekstra diskove na mojoj hondi a plocice su mi prikraju pa bi da uzmem neke OK cena-kvalitet. Ima li neko iskustvo da posavetuje me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1589 Napisano Mart 27, 2007 I N S T R U K T O R, 1217 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Nissin- imas ih kod nas u BG u Kymco-voj prodavnici KDM, ima o njima na forumu pod PRODAVNICE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 27, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan honda je snizila cijene za potrosni materijal,tako da orginalni hondini dijelovi kostaju u prosjeku oko deset posto vise od cijene konkurencije npr.filteri,svjecice,lanac,zupcanici,plocie...... to nije nikakva razlika a orginal je ipak orginal nadam se da se kod vas moze nabaviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 27, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan honda je snizila cijene za potrosni materijal' date='tako da orginalni hondini dijelovi kostaju u prosjeku oko deset posto [b']vise[/b] od cijene konkurencijenpr.filteri,svjecice,lanac,zupcanici,plocie...... to nije nikakva razlika a orginal je ipak orginal nadam se da se kod vas moze nabaviti Ko je snizio? Honda? Onda bi trebalo da bude 10% manje, ne vise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 27, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan honda je snizila cijene za potrosni materijal' date='tako da orginalni hondini dijelovi kostaju u prosjeku oko deset posto [b']vise[/b] od cijene konkurencijenpr.filteri,svjecice,lanac,zupcanici,plocie...... to nije nikakva razlika a orginal je ipak orginal nadam se da se kod vas moze nabaviti Ko je snizio? Honda? Onda bi trebalo da bude 10% manje, ne vise? kako mogu orginalni dijelovi koji su puno kvalitetniji od konkurencije kostati manje? prije je bila ogromna razlika a sada je samo za nijansu skuplja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Mart 27, 2007 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta su snizili kad za CB 500 filter vazduha u Centru S kosta 3600din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 27, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta su snizili kad za CB 500 filter vazduha u Centru S kosta 3600din to znaci onda da dobavljaci u Srbiji "deru"cijene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Mart 28, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan honda je snizila cijene za potrosni materijal' date='tako da orginalni hondini dijelovi kostaju u prosjeku oko deset posto vise od cijene konkurencijenpr.filteri,svjecice,lanac,zupcanici,plocie...... to nije nikakva razlika a orginal je ipak orginal nadam se da se kod vas moze nabaviti[/quote'] Sale, samo jednopitanje. Za filtere ne znam, ali svecice su NGK, lanac i lancanici, felne su D.I.D. plocice Nissin, karburator Keihin, anlser (neka japanska firma) itd. Gde je tu original Honda?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 28, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan to vam se samo cini da nas deru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 28, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Pomozit u izboru plocice za hondu 900 rr 1998god.Imam Ekstra diskove na mojoj hondi a plocice su mi prikraju pa bi da uzmem neke OK cena-kvalitet. Ima li neko iskustvo da posavetuje me NISSIN plocice za tvoj motor kostaju 35e.po disku prednje ,zadnje30e mogu ti poslati postom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chimpresco 0 Napisano Mart 29, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: BGD Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzeo, za moju 95god brembo iz louisa za 60E par, nemam zamerke... svasta ,brembo,mislio sam na lucas. Jedno mislim drugo kucam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko005 0 Napisano April 2, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: FUTOG Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Centar S, plocice kostaju 4850 din po disku!!! Oni nisu normalni!!! Neka mi neko kaze kako je moguce da neko te iste plocice nudi za upola manje para??? :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...