jimmy 327 Napisano Maj 3, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Сва срећа па смо имали изузетно модеран Џи-Пи-Ес и што Кепо зна да рукује њим! :D Juce izmedju Sjenice i Ivanjice mimoidjoh se sa bandom od 10-15 enduro motora ... da sam znao da ste vi , okrenuo bih i pridruzio vam se ... :o Cim si video par AT i ST kako se jure morao si da znas o cemu je rec ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Сва срећа па смо имали изузетно модеран Џи-Пи-Ес и што Кепо зна да рукује њим! :D Juce izmedju Sjenice i Ivanjice mimoidjoh se sa bandom od 10-15 enduro motora ... da sam znao da ste vi , okrenuo bih i pridruzio vam se ... :o Cim si video par AT i ST kako se jure morao si da znas o cemu je rec ;D ;D ;D Вероватно смо га збунили ми који не возимо ниједан од супротстављених мотора! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6413 Napisano Maj 3, 2010 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa izvidjaca u sastavu.. Kepo ,Ruska ,Raca ,SpaVe ,Vodeni Zeka ,Aca pn ,BusMan ,Popsy ,Zextreeme ,Janmar i moja malenkost, se vratila sa izvidjanja ,osmatranja i priprema Cekaju vas prelepi predeli,ali i pakleni za voznju ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=54373.0 Juce izmedju Sjenice i Ivanjice mimoidjoh se sa bandom od 10-15 enduro motora ... da sam znao da ste vi , okrenuo bih i pridruzio vam se ... :o Video sam sivi TA650, mahnuo sam ti u mimoilazenju, al ti nisi hteo da odpozdravis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Mozhda dodje i jedan XT da brani boje ST-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozhda dodje i jedan XT da brani boje ST-a. pa naravno ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6413 Napisano Maj 3, 2010 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Juce je odluceno da ppopsy vodi jednu hard enduro ekipu. Deckic ima opasnih offroad potencijala, bas me je prijatno iznenadio iako je teneras Mogu da zamislim kako bi vozio kad bi imao pravi motor ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 3, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pfff... ako će Popsy voditi ekipu na toj kanturini, onda ne moram ni gume menjati.... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pfff... ako će Popsy voditi ekipu na toj kanturini, onda ne moram ni gume menjati.... ;D Zoki moj Zoki, kako ne shvatas da ce Popst osvetleti obraz rallyu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 3, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neske, malo šale ne škodi Popsy je bre sjajan lik, opasno je zagrejan za sve ovo...svaka čast! Jedva čekam okršaj da se družimo i zjalimo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Neske, malo šale ne škodi Popsy je bre sjajan lik, opasno je zagrejan za sve ovo...svaka čast! Jedva čekam okršaj da se družimo i zjalimo! Naravno da je sjajan, kako i nebi bio kad nosi po 10 sendvica u topsasu ;D, a pri tome vozi najbolju masinu na planeti ikada napravljenu! P.S. pola pije (jede) pola sarcu daje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 3, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. pola pije (jede) pola sarcu daje Au, nisam znao da je prešao na 15W50 :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. pola pije (jede) pola sarcu daje Au, nisam znao da je prešao na 15W50 :D nemoj ti da vređaš, samo 20W50 ;D ;D ;D ;D ;D priroda je uffff, of je malo ozbiljniji, znači nije varijanta prelazim preko livade nego ima da se i povuče i bogami potegne... Odlično je što je Kepo na sve mislio tako da će u kampu postojati mesto za odlaganje stvari, jel naprimer sa koferima zaboravite da ćete da prođete tj. oćete vi al ne i koferi... tako da računate da imate ranac za svoje potrebe i eventualno neku torbu koja bi bila zakačena tamo gde je topcase sa mrežom... ovo govorim jel sam ja krenuo iskusno sa koferomm, pa sam morao da preselim sendviče kod Kepe u torbu ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 4, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi sendviči.... par konzervi, parče 'leba i malo crnog luka... da "miriše" i flaša vode. ;D i to je to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 4, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan P.S. pola pije (jede) pola sarcu daje Au, nisam znao da je prešao na 15W50 :D nemoj ti da vređaš, samo 20W50 ;D ;D ;D ;D ;D priroda je uffff, of je malo ozbiljniji, znači nije varijanta prelazim preko livade nego ima da se i povuče i bogami potegne... Odlično je što je Kepo na sve mislio tako da će u kampu postojati mesto za odlaganje stvari, jel naprimer sa koferima zaboravite da ćete da prođete tj. oćete vi al ne i koferi... tako da računate da imate ranac za svoje potrebe i eventualno neku torbu koja bi bila zakačena tamo gde je topcase sa mrežom... ovo govorim jel sam ja krenuo iskusno sa koferomm, pa sam morao da preselim sendviče kod Kepe u torbu ;D ;D ;D Ne lazi preselio si ih ti u stomak !! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 4, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne lazi preselio si ih ti u stomak !! ;D ;D A tamo mogu da se mućkaju koliko god ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6413 Napisano Maj 4, 2010 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, nisi se pohvalio da ti je offroad popravio amortizer ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan au da jeste, "pokvario" sam ST, više se ne čuje zadnji amortizer ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 4, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i organi atrofiraju ako se ne koriste ... tako i amortizer, od silnog guranja Trebalo je to malo ... hmm... pa... "razraditi" ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih sve koji bi dosli u paru sa lepsom polovinom i zele rezervisati smestaj u domacinstvu, da mi se jave na PP. Za solere prijave malo kasnije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 4, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se prvi prijavio za mesto "pod drvetom"!!! Nemoj da posle bude "nisi na vreme" ... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, nisi se pohvalio da ti je offroad popravio amortizer ;D To mu uginula zebra ispod sedista!.... stis'o se za sendviche, pistala i skichala od gladi ceo dan kao crv u kamenu i bacila kashiku negde na Goliji... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 4, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Zebra?! :o Meni je to vise licilo na krike promuklog magarca ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije, nego sam stavio lošu pur penu, nisam proverio datum ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se prvi prijavio za mesto "pod drvetom"!!! Nemoj da posle bude "nisi na vreme" ... ;D Pojesce te mecke ;D @Kepo, valjalo bi postaviti neke putokaze ili table do kamp mesta u Skakavcima, za one koji ne znaju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pojesce te mecke ;D Ne se ti sekiruvaj... Samo da ne bude posle "a gde je ona plavuša da joj otkinem ruku?" ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...