vlajko 2670 Napisano Septembar 19, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobro jutro, kako je bilo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan rano je,rano!! oni sada kozumiraju "ceresit" i uzivaju,ako nema kise! ocekujem popodne prve izvestaje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 19, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma oni sada uzivaju, a ne ko mi... > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6257 Napisano Septembar 19, 2010 Svakom po zasluzi, 12462 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pripeli se akcijaši na vr' čuke (upravo mi Jager poslao dva SMS-a) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan UH, izjedoh se sto ne odoh i zbog okolnosti koje su me sprecile. Kako vidim vreme je idealno, kisica malo pokvasila da nema prasine, temperatura taman da se ne preznojavaju. Jedva cekam da se vrate i da im vidim kez na licu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 19, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E pa opako nema sta.. Uspeo sam i neki vidoje da snimim..krcka se kotlic, isparava znoj i prepricavaju se dogodovstine.. sa kezom oko glave ;D naravno.. Pozdrav, a ko je mogao a nije..kao Rade npr.. Nek crkne od muke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 19, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan E pa opako nema sta.. Uspeo sam i neki vidoje da snimim..krcka se kotlic, isparava znoj i prepricavaju se dogodovstine.. sa kezom oko glave ;D naravno.. Pozdrav, a ko je mogao a nije..kao Rade npr.. Nek crkne od muke Svaka cast, i ja oj da crknem od muke !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E pa opako nema sta.. Uspeo sam i neki vidoje da snimim..krcka se kotlic, isparava znoj i prepricavaju se dogodovstine.. sa kezom oko glave ;D naravno.. Pozdrav, a ko je mogao a nije..kao Rade npr.. Nek crkne od muke Crkavam u mukama !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan E pa opako nema sta.. Uspeo sam i neki vidoje da snimim..krcka se kotlic, isparava znoj i prepricavaju se dogodovstine.. sa kezom oko glave ;D naravno.. Pozdrav, a ko je mogao a nije..kao Rade npr.. Nek crkne od muke Crkavam u mukama !! crkavam !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan I ti B@ne?! Auuuuuuu !! Jimmy ima temperaturu pa sam sinoc isao kod njega da nam bude lakse dok ronimo suze. A bar da se nismo pripremali ! Njemu u sobi stoje T63 nenamontirane. Kako smo ih tuzno gledali. :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Septembar 19, 2010 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E pa opako nema sta.. Uspeo sam i neki vidoje da snimim..krcka se kotlic, isparava znoj i prepricavaju se dogodovstine.. sa kezom oko glave ;D naravno.. Pozdrav, a ko je mogao a nije..kao Rade npr.. Nek crkne od muke Crkavam u mukama !! I ja crkavam...jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 19, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Deo ekipe se vratio kucama, deo i dalje kod Kepe! A sada, zahvalnice od mene.... ;D Prvo, nasem domacinu Kepi... veeeeliko, najvece hvala na gostoprimstvu i svemu! Takodje, hvala i njegovoj ekipi i svima onima zbog kojih smo se mi tamo osecali i vise nego dobrodosli, osecali smo se kao domaci... Zatim, hvala drugaru Jageru sto me je vozio i trpeo! Hvala, hvala, hvaaaala! Ha- bila sam i u ofroud voznji.... Juuupi! Onda, hvala Popsiju sto me je, takooodje, vozio... Lepo je on meni rekao da cu se vratiti na ST... Ali, on je mmislio da ce AT da se pokvaaari! Pa, naravno da je pogresio... AT je to, to se ne kvari! Dragi moji vozaci, hvala vam... Nadam se da nisam bila los suvozac... Daaaalje... Hvala Vlajku sto mi je nosio ranac do tamo... I sto mi je tamo ustupio krevet... Jelte, nisu mi dali da spavam u vreci... Zatim, hvala Spavetu sto mi je vratio ranac odande... I, naravno, veeeeliko hvala celoj ekipi koja je bila tamo i koja je moju prvu vikend voznju ucinila jedinstvenom i nezaboravnom! Hvala vam, drugari, naj ste divniji! :-* :-* :-* P.S. Da se razumemo, niiisam ih ja iskoriscavala i terala da budu fini i da me maze i paze... Jednostavno, oni su svi pravi dzentlmeni... I duse! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1500 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1998 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim. Slike nemam, to ce neko drugi da postavi. Vreme je bilo odlicno sem sto je malo preko noci prskala kisica taman da danas nije prasina. Predeli su :o . Isti takvi su i drustvo, provod,domacini, smestaj i nase dvoriste, klopa, ma sve mi je bilo bas kako treba. Bila je i mala nocna voznja sinoc. Kako je to dobrooo! Seoski putic kojeg sa strane natkriva drvece i motori jedan iza drugog. Farovi osvetljavaju coveka ispred tebe i taj mali deo puta. Kao kroz tunel. Nestvarno. Moram da priznam da se nisam usudio da krenem da danasnji pravi off road. Video sam prvih 500m tog puta i kakav je to nagib i iskreno mislim da bih se polomio ziv da sam krenuo. Bukvalno stojis na vrsu ponora i neki mali pescani ''put'' krivuda do dna. Kao da treba da sidjes u u neki rudarski kop. SVAKA CAST ljudima koji su to izvozili. Ja krenuo, stao na vrhu i samo im mahnuo. Okrenuo motor i pravac u dvoriste sa ekipom koja je ostala. A tamo Dlibor (domacin) stavlja kotlic a mi ostali gluvarimo za stolom ispred kuce. Ozvucenje u dvoristu je bilo kao u nekom kaficu, nista losije. Takvo je i osvetljenje bilo sinoc. Oko te kuce gde smo bili ne postoji druga kuca u radijusu od mozda 500m. Kao da je ceo svet bio nas. Kao sto rece ZIpacope steta sto se nismo organizovali letos da ostanemo barem 5-6 dana ;D Uglavnom danas kad sam dosao kuci na cajgeru cifra od 670km juce i danas. Lepo Pozdrav za ekipu koja je bila a poseban pozdrav Kepi i Daliboru. Vidimo se sledeceg puta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Septembar 19, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci i djevojke..i kacite slikee! Moram da priznam da se nisam usudio da krenem da danasnji pravi off road. Video sam prvih 500m tog puta i kakav je to nagib i iskreno mislim da bih se polomio ziv da sam krenuo. Bukvalno stojis na vrsu ponora i neki mali pescani ''put'' krivuda do dna. Kao da treba da sidjes u u neki rudarski kop. SVAKA CAST ljudima koji su to izvozili. Ja krenuo, stao na vrhu i samo im mahnuo. Okrenuo motor i pravac u dvoriste sa ekipom koja je ostala. Da si sa afrikom bio,to bi ti licilo na ravnicu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 19, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Fotke, na Jagerovom aparatu... I kod Popsija... i, bice, bice... A, da... Hvala i bopku, za jutarnju kafu! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 19, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, ovi AT vs ST se mogu opisati citatom Bajagine pesme "... i sve je manje rimljana i sve je više varvara" ;D ;D ;D ;D ;D Bilo je a kako drugačije nego extra (da ne bude da samo mračim one koji nisu mogli da dođu slike će prikazati deo atmosfere). O domaćinima sa Kepom na čelu ne treba trošiti reči. PUNO VAM HVALA ;D ;D ;D plan je bio jednostavan posle DDK i opasuljivanja zaleteti se do Kotline kod Kepe gde bi smo se odmorili i opustili (neki su se opustili a neki smo se baš opustili ) a zatim ujutru krenuli u off po okolnim planinama da bi se vratili na domaćinski suljpa odmorili i krenuli kućama... Naravno kao što biva taj plan je dobio razradu tako da smo i prvi dan imali fenomenalni večernji offroad koji se pretvorio u noćni ;D ;D ;D Aj da ne dužim, slike ;D ;D ;D okupljanje na OMVu Vidikovac koje se izprolongiralo da bi sačekali Spaveta Mojsina "prečica" koja nam se svima svidela Dolazak na tajnu lokaciju - Kafana kod rudnika Kepin novi ždrebac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 19, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 19, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Večernji offroad ;D ;D ;D naravno najzanimljivijih delova nema jel smo se borili za sopstveni život ;D ;D ;D sve je krenulo lagano : Onda je došao momenat da se odvoje ozbiljni offroad motori od asfaltnih tako smo nastavili bez afrike i to jedna XLka, jedan KTM, jedna Aprilia Pegazo i dve Super Tenere (nije bio teren za dvoje na motoru ) onda ova slika objšnjava kako je izgledalo (jeste, crna je ) Ova dvojica (Kepa i Spave) su progorela i nestali u šumi tako da sam bio ubeđen da ću promašiti put i završiti ko zna gde, međutim ipak smo se našli na kraju nekakve vododerine Vreme je za laganu večeru ;D ;D ;D posle večere vreme je proletelo brzom brzinom (barem meni) i aparat se ispraznio tako da je sledeća tek ranom zorom ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 19, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rana zora ;D ;D ;D Plan A, plan B i revizija plana A ;D ;D ;D "Lagani" doručak ;D ;D ;D Naravno da sam slikao tamo gde je moglo da se vozi sa jednom rukom... a zatim voda (što bi rekao Kepa "bitno da je čista" a to što je ladna i mokra nikomskoro nikom nije smetalo ;D ;D ;D ) Pošto je Spave uspeo da "pokvari" XLku (u sred šume je iskopao neku sablju dimiskiju od eksera) Kepo mu je ustupio KTMa a uzeo svoj pomoćni motor ;D ;D ;D Dok smo čekali zamenu motora (sedeći u kafiću u Kosjeriću) bili smo svedoci da je jedan vozač afrike (čini mi se RD03) jedno 5-6 puta prošao pored nas kao pored turskog groblja. Nit dobar dan, nit pomoz bog nit je#em te u ... da bi zatim prošao vlasnik Super Tenere u uredno se javio i svirnuo ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 19, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je ručka i oporavka ;D ;D ;D Spave je popravio gumu i dok se vratio pokisao kao miš ;D ;D ;D Pa vi devojke vidite šta ćete ;D ;D ;D - detalj sa zida "groblje slonova" u Mojsinom tanjiru ;D ;D ;D Afrika u šerpi ;D ;D ;D Povratak nismo snimali jel je padala kiša NON STOP... napravili smo pauzu u kafiću Semafor tolko od mene što se slika tiče ;D ;D ;D Nadam se da su prenele deo atmosfere koji je bio na ovom okupljanju... suma sumarum neko je spomenuo popravni za 3-4 nedelje na istoj lokaciji stim što bi gledali da možda napravimo akciju tipa petak uveče dolazak & odmor, subota ceo dan anđanje po šumama i gorama sa kulturno umetničkim programom uveče opet odmor & rekreacija u nedelju posle kasnog doručka tj. branča oko 12h lagani razlaz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6257 Napisano Septembar 19, 2010 Svakom po zasluzi, 12462 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan zaglavio mu se komp!!! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisao prostor za slike. Mudrijash. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1500 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1998 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan ? Kako ti nije jasno? Popsy je stavio tacku na raspravu koji je motor bolji ;D Jimmy@ nije to do ST ili afrike. Jednostavno nisam do sada vozio neki malo ozbiljniji off a onaj tamo teren mi nije ulivao poverenje da nece da se odjednom podigne do moje kacige ;D Kao kad se pijancu podigne ulica i udari ga u celo i nos. Koliko sam izbrojao duplo vise je bilo ST na danasnjem off-u onosu na afriku. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...