kepo 4527 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da mracim ali ovi najavljuju kisu za nedelju,bilo bi dobro da u subotu krenemo ranije da se malo izdivljamo po suvom Nesto novo? Glupo bi bilo da je ne bude ;D ;D Nego sta vi mislite da vas sacekam na izlasku iz Valjeva prema Kaoni (to nije put za Divcibare preko Mionice!) vec direktan put Valjevo Kosjeric, pa da odvozamo jednu deonicu do Skakavaca. Cisto da se malo uhodamo za nedelju. ;D Naravno ko je pretovaren moze da nastavi asfaltom do Skakavaca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1498 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 1996 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Haha, Vlajko! Pogledajte na 1.38 kako gleda levo desno i naravno skrece desno gde je put jos gori (bolji) ;D . Vlajko trebalo ti je delic sekunde da se odlucis za desno. Dobro ti teras ovo. A za to sto si isao sam ne znam sta da ti kazem. Jesi mlad ;D ali bre nisi toliko neiskusan, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1498 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 1996 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kepo aj ti meni kazi gdi ja da idem. Dolazim iz pravca Cacka i Pozege. Jel da dolazim do Kosjerica pa da trazim put do Skakavaca ili su mi Skakavci pre nego sto dodjem do Kosjerica? E,da, kog da trazim u Skakavcima ako dodjem malo ranije cisto da skinem stvari sa motora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 17, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta vi mislite da vas sacekam na izlasku iz Valjeva prema Kaoni Mislimo da je ODLIČNO Naravno ko je pretovaren moze da nastavi asfaltom do Skakavaca. Neki baš teški off ili može da se prodje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Neki baš teški off ili može da se prodje? Nije teski off,kameni je put, al nije za dvoje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I Rade nek gustira iza, da skuplja kofere ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1498 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 1996 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kepo jel ti mene kuliras namerno ili... ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo jel ti mene kuliras namerno ili... ? Sto? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 17, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo aj ti meni kazi gdi ja da idem. Dolazim iz pravca Cacka i Pozege. Jel da dolazim do Kosjerica pa da trazim put do Skakavaca ili su mi Skakavci pre nego sto dodjem do Kosjerica? E,da, kog da trazim u Skakavcima ako dodjem malo ranije cisto da skinem stvari sa motora? Aj' objasni mu, jer ako se izgubi negde sa tom kanturinom, ni mi svi zajedno ga nećemo moći naći ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1498 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 1996 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jageru mogu samo da dodjem sa Kepom da te cekam i da te sprovedem do sigurnog mesta ;D Kepo imas pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo aj ti meni kazi gdi ja da idem. Dolazim iz pravca Cacka i Pozege. Jel da dolazim do Kosjerica pa da trazim put do Skakavaca ili su mi Skakavci pre nego sto dodjem do Kosjerica? E,da, kog da trazim u Skakavcima ako dodjem malo ranije cisto da skinem stvari sa motora? Bopk stari protivnice, izvini!!! Promaklo :-X Gle vako, postoji mogucnost da se organizujes sa ekipom koja dolazi iz pravca Beograda i da se prikljucis u Celijama na Ibarskoj magistrali, tacnije na OMW pumpi. To je mozda najbolja varijanta! Ovako bi dosao iz pravca Pozege u pitanj koje vreme, jer moze da se desi da ja odem pred njih i da ne budem tu. Da dodjes u subotu rano pre podne, ja opet nisam tu, al mogu da ti objasnim gde i kako da nadjes Skakavce ako ces tamo da nas cekas. A ako ides u Celije, samo nastavis od Cacka jos 30 min prema Bg-u i u dogovoreno vreme se spajas sa ostalima na OMW-u. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jager i ekipa, mozete li mi reci kada bi bili u Valjevu. Mnogo mi je bitno jer ja nisam u Kosjericu pre podne i moram da se organizujem zbog sacekivanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1498 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 1996 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Doalzim sa drugarom pa cu videti. Mozda se provozamo po tvom kraju pa odemo u Skakavce a mozda i sacekamo ekipu iz Bg-a. Odlucicemo na licu mesta. Jageru tvoj broj imam a i Vlajkov pa cemo da budemo u kontaktu sutra. Kepo ti ih bolje sacekaj. Ipak ih ne predvodi mag pracenja tragova i snalazljivosti u prirodi - poglavica Zex ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da krenemo sa istakanja krvi oko 2-3? Ipak mora malo da se iskulira posle krvarenja.. A onda Kepo spremaj crvena i bela krvna zrnca..da se povratimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 17, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja planirao da krenemo, oko 2, najkasnije do 3. Pa sad, koliko nam treba do Valjeva, jebemliga Trebaće nam PUNO, budući da Vlajko dolazi Tenerom ;D ;D ;D Čujemo se Kepo kada krenemo, a i negde usput svakako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Doalzim sa drugarom pa cu videti. Mozda se provozamo po tvom kraju pa odemo u Skakavce a mozda i sacekamo ekipu iz Bg-a. Odlucicemo na licu mesta. Jageru tvoj broj imam a i Vlajkov pa cemo da budemo u kontaktu sutra. Kepo ti ih bolje sacekaj. Ipak ih ne predvodi mag pracenja tragova i snalazljivosti u prirodi - poglavica Zex ;D Ok, kako odlucis. Inace ako ces malo da se vozikas po mom kraju idi iz Pozege na Divcibare, gore kafica , pa se spusti drugim i jedinim putem za Kojseric (put preko Kaone). Posle mesta Razana (koja je na tom putu za Kosjeric),prodjes jedan dva-kilometra i skreces levo (imas obelezeno sa leve strane puta) za Skakavce, i okreni broj 069-525-6224. Javice ti se Dalibor koji ce te sacekati u Skakavcima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja planirao da krenemo, oko 2, najkasnije do 3. Pa sad, koliko nam treba do Valjeva, jebemliga Trebaće nam PUNO, budući da Vlajko dolazi Tenerom ;D ;D ;D Čujemo se Kepo kada krenemo, a i negde usput svakako Ako mislimo da odvozimo tu turu, valjalo bi biti kod kamenoloma (to je od Valjeva na 15-20 min.) naaaajkasnije do 17.00. Ako udjemo u sumu kasnije i uhvati nas mrak, i na to jos zalutamo, do q..a ;D Ako krenete u 14.00h iz Bg-a, onda bi se to sigurno uklopilo bez ikakave jurnjave i zurbe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 17, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oke. Pojuriću lenjivce i krećemo do 14h Ja se polako pakujem, pa za Beograd. Za promenu, ovde pada kiša Jbg, kad me hoće.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1498 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 1996 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ok, kako odlucis. Inace ako ces malo da se vozikas po mom kraju idi iz Pozege na Divcibare, gore kafica , pa se spusti drugim i jedinim putem za Kojseric (put preko Kaone). Posle mesta Razana (koja je na tom putu za Kosjeric),prodjes jedan dva-kilometra i skreces levo (imas obelezeno sa leve strane puta) za Skakavce, i okreni broj 069-525-6224. Javice ti se Dalibor koji ce te sacekati u Skakavcima. TO je sve sto me interesuje. Hvala Kepo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja planirao da krenemo, oko 2, najkasnije do 3. Pa sad, koliko nam treba do Valjeva, jebemliga Trebaće nam PUNO, budući da Vlajko dolazi Tenerom ;D ;D ;D Čujemo se Kepo kada krenemo, a i negde usput svakako Ako mislimo da odvozimo tu turu, valjalo bi biti kod kamenoloma (to je od Valjeva na 15-20 min.) naaaajkasnije do 17.00. Ako udjemo u sumu kasnije i uhvati nas mrak, i na to jos zalutamo, do q..a ;D Ako krenete u 14.00h iz Bg-a, onda bi se to sigurno uklopilo bez ikakave jurnjave i zurbe. Ko se boji mede još, tri za groš tri za groš ;D ;D ;D Ionako Jager ima BiXenone ;D ;D ;D Na DDK prvo mi koji idemo kod Kepe dajemo krv, da bi imali vremena da se opasuljimo tj. pojedemo pasulj i skupimo snagu za dalju vožnju ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7338 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 3094 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kako vas mrzim . Moracu da preko zime nabavim neku enduracu, samo za posebne prilike kao sto je ova. Srecno i blatno/prasnjavo, kako ko voli, vam bilo posebno Popsiju da nadje sto vise veeeeelikih bara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Septembar 17, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Samo gledam kako se pripremate! U nedelju saljem Apriliju u Ue i tamo cu u dogledno vreme da je prepravim u full cross masinu, a onDak ste naHebali!!!! ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kako vas mrzim . Moracu da preko zime nabavim neku enduracu, samo za posebne prilike kao sto je ova. Srecno i blatno/prasnjavo, kako ko voli, vam bilo posebno Popsiju da nadje sto vise veeeeelikih bara. potpisujem citat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Busman se nesto koleba,hoce kaki,nece kaki,sutra mora da ga pritisnemo da krene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Busman se nesto koleba,hoce kaki,nece kaki,sutra mora da ga pritisnemo da krene. sad nema izgovora, ima full gume samo dobra volja ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...