markodjurovic 815 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da mozda ide kombijem kroz BG pa da se talimo za troshkove (naravno trebao i bi bar moj motor da bude u kombiju inache bi bilo glupo )? Ili prikolicom za vishe motora. Stavio sam nove gume koje ce se izjedu do Maljena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7.Vlajko- Crna XXL 8.Jimmy- Crna L 9.B@ne - Crna XL 10. Daki - Crna (X)XXL stacu kad mi sve malo :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Maj 13, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7.Vlajko- Crna XXL 8.Jimmy- Crna L 9.B@ne - Crna XL 10. Daki - Crna (X)XXL stacu kad mi sve malo Neodlučan 11. Zextreme crna XXL 12. Dee CRVENA L ;D ;D ;D => Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 13, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7.Vlajko- Crna XXL 8.Jimmy- Crna L 9.B@ne - Crna XL 10. Daki - Crna (X)XXL stacu kad mi sve malo Neodlučan 11. Zextreme crna XXL 12. Dee CRVENA L => 13. aca-pn crna XL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7.Vlajko- Crna XXL 8.Jimmy- Crna L 9.B@ne - Crna XL 10. Daki - Crna (X)XXL stacu kad mi sve malo Neodlučan 11. Zextreme crna XXL 12. Dee CRVENA L => 13. aca-pn crna XL 14. Popsy crba XXL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7.Vlajko- Crna XXL 8.Jimmy- Crna L 9.B@ne - Crna XL 10. Daki - Crna (X)XXL stacu kad mi sve malo Neodlučan 11. Zextreme crna XXL 12. Dee CRVENA L => 13. aca-pn crna XL 14. Popsy crba XXL 15. PARYS Bela, Crna u eLu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7.Vlajko- Crna XXL 8.Jimmy- Crna L 9.B@ne - Crna XL 10. Daki - Crna (X)XXL stacu kad mi sve malo Neodlučan 11. Zextreme crna XXL 12. Dee CRVENA L => 13. aca-pn crna XL 14. Popsy crba XXL 15. PARYS Bela, Crna u eLu. 16.Gile_ExtremeBoy, crna (X)XXL Ewo za afrose Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7.Vlajko- Crna XXL 8.Jimmy- Crna L 9.B@ne - Crna XL 10. Daki - Crna (X)XXL stacu kad mi sve malo Neodlučan 11. Zextreme crna XXL 12. Dee CRVENA L => 13. aca-pn crna XL 14. Popsy crba XXL 15. PARYS Bela, Crna u eLu. 16.Gile_ExtremeBoy, crna (X)XXL 17. IrwinF - Crna XL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7.Vlajko- Crna XXL 8.Jimmy- Crna L 9.B@ne - Crna XL 10. Daki - Crna (X)XXL stacu kad mi sve malo Neodlučan 11. Zextreme crna XXL 12. Dee CRVENA L => 13. aca-pn crna XL 14. Popsy crba XXL 15. PARYS Bela, Crna u eLu. 16.Gile_ExtremeBoy, crna (X)XXL 17. IrwinF - Crna XL 18. Smith - Crna XXL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, kamo M velicina za nas Bruce Lee - je, a i manekeni ti traze 7 x XL ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Слажем се са ЧовекомАутобусом! Одржавамо линију као Мадона, а онда нико ни да помисли на нас кад треба да се обучемо! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Vi ste u tolikoj manjini da im se ne isplate kalup da prave zbog Vas A i Popsy bi sad nesto nakuckao, nego mas ne mu ruke od bureka :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7.Vlajko- Crna XXL 8.Jimmy- Crna L 9.B@ne - Crna XL 10. Daki - Crna (X)XXL stacu kad mi sve malo Neodlučan 11. Zextreme crna XXL 12. Dee CRVENA L => 13. aca-pn crna XL 14. Popsy crba XXL 15. PARYS Bela, Crna u eLu. 16.Gile_ExtremeBoy, crna (X)XXL 17. IrwinF - Crna XL 18. Smith - Crna XXL 19. SpaVe - Crna M 20. BusMan - Crna M Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7.Vlajko- Crna XXL 8.Jimmy- Crna L 9.B@ne - Crna XL 10. Daki - Crna (X)XXL stacu kad mi sve malo Neodlučan 11. Zextreme crna XXL 12. Dee CRVENA L => 13. aca-pn crna XL 14. Popsy crba XXL 15. PARYS Bela, Crna u eLu. 16.Gile_ExtremeBoy, crna (X)XXL 17. IrwinF - Crna XL 18. Smith - Crna XXL 19. SpaVe - Crna M 20. BusMan - Crna M 21. Zakarus - Crna Xl, Crna L Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 14, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7.Vlajko- Crna XXL 8.Jimmy- Crna M 9.B@ne - Crna XL 10. Daki - Crna (X)XXL stacu kad mi sve malo Neodlučan 11. Zextreme crna XXL 12. Dee CRVENA L => 13. aca-pn crna XL 14. Popsy crba XXL 15. PARYS Bela, Crna u eLu. 16.Gile_ExtremeBoy, crna (X)XXL 17. IrwinF - Crna XL 18. Smith - Crna XXL 19. SpaVe - Crna M 20. BusMan - Crna M 21. Zakarus - Crna Xl, Crna L Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Хвала, Кепо! Ондак и за Воденог једна М... 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7.Vlajko- Crna XXL 8.Jimmy- Crna M 9.B@ne - Crna XL 10. Daki - Crna (X)XXL stacu kad mi sve malo Neodlučan 11. Zextreme crna XXL 12. Dee CRVENA L => 13. aca-pn crna XL 14. Popsy crba XXL 15. PARYS Bela, Crna u eLu. 16.Gile_ExtremeBoy, crna (X)XXL 17. IrwinF - Crna XL 18. Smith - Crna XXL 19. SpaVe - Crna M 20. BusMan - Crna M 21. Zakarus - Crna Xl, Crna L 22. Водени Зека - црна М Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7.Vlajko- Crna XXL 8.Jimmy- Crna M 9.B@ne - Crna XL 10. Daki - Crna (X)XXL stacu kad mi sve malo Neodlučan 11. Zextreme crna XXL 12. Dee CRVENA L => 13. aca-pn crna XL 14. Popsy crba XXL 15. PARYS Bela, Crna u eLu. 16.Gile_ExtremeBoy, crna (X)XXL 17. IrwinF - Crna XL 18. Smith - Crna XXL 19. SpaVe - Crna M 20. BusMan - Crna M 21. Zakarus - Crna Xl, Crna L 22. Водени Зека - црна М 23.Raca- crnaX XXL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Maj 14, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kad moze M moze i crvena!!?!?!?!?!!?!?! 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7.Vlajko- Crna XXL 8.Jimmy- Crna M 9.B@ne - Crna XL 10. Daki - Crna (X)XXL stacu kad mi sve malo Neodlučan 11. Zextreme crna XXL 12. Dee CRVENA M => crna 13. aca-pn crna XL 14. Popsy crba XXL 15. PARYS Bela, Crna u eLu. 16.Gile_ExtremeBoy, crna (X)XXL 17. IrwinF - Crna XL 18. Smith - Crna XXL 19. SpaVe - Crna M 20. BusMan - Crna M 21. Zakarus - Crna Xl, Crna L 22. Водени Зека - црна М Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan I meni jednu XXXXXXXXXXXXXXXXXXXL ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 14, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I meni jednu XXXXXXXXXXXXXXXXXXXL ;D Smrsao si?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7.Vlajko- Crna XXL 8.Jimmy- Crna M 9.B@ne - Crna XL 10. Daki - Crna (X)XXL stacu kad mi sve malo Neodlučan 11. Zextreme crna XXL 12. Dee CRVENA M => crna 13. aca-pn crna XL 14. Popsy crba XXL 15. PARYS Bela, Crna u eLu. 16.Gile_ExtremeBoy, crna (X)XXL 17. IrwinF - Crna XL 18. Smith - Crna XXL 19. SpaVe - Crna M 20. BusMan - Crna M 21. Zakarus - Crna Xl, Crna L 22. Водени Зека - црна М 23. Neske - Crna XXXL 24. Lalajko - Crna XXXL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 14, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan 1.Boban - Bela XXL 2.Jager - Bela XL, Crna XL 3.Thelord - Crna L 4.Kepo - Crna XL 5.markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6.Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7.Vlajko- Crna XXL 8.Jimmy- Crna M 9.B@ne - Crna XL 10. Daki - Crna (X)XXL stacu kad mi sve malo Neodlučan 11. Zextreme crna XXL 12. Dee CRVENA M => crna 13. aca-pn crna XL 14. Popsy crba XXL 15. PARYS Bela, Crna u eLu. 16.Gile_ExtremeBoy, crna (X)XXL 17. IrwinF - Crna XL 18. Smith - Crna XXL 19. SpaVe - Crna M 20. BusMan - Crna M 21. Zakarus - Crna Xl, Crna L 22. Водени Зека - црна М 23. Neske - Crna XXXL 24. Lalajko - Crna XXXL 25. Kocha Matori - Crna XL 26. Kocha Mladji - Crna M Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan 1. Boban - Bela XXL 2. Jager - Bela XL, Crna XL 3. Thelord - Crna L 4. Kepo - Crna XL 5. markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6. Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7. Vlajko- Crna XXL 8. Jimmy- Crna M 9. B@ne - Crna XL 10. Daki - Crna (X)XXL stacu kad mi sve malo Neodlučan 11. Zextreme crna XXL 12. Dee CRVENA M => crna 13. aca-pn crna XL 14. Popsy crba XXL 15. PARYS Bela, Crna u eLu. 16. Gile_ExtremeBoy, crna (X)XXL 17. IrwinF - Crna XL 18. Smith - Crna XXL 19. SpaVe - Crna M 20. BusMan - Crna M 21. Zakarus - Crna Xl, Crna L 22. Водени Зека - црна М 23. Neske - Crna XXXL 24. Lalajko - Crna XXXL 25. Kocha Matori - Crna XL 26. Kocha Mladji - Crna M 27. maxxa - Crna L Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 14, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Boban - Bela XXL 2. Jager - Bela XL, Crna XL 3. Thelord - Crna L 4. Kepo - Crna XL 5. markodjurovic- Bela XL, Crna XL 6. Branko-ST Crna XL ako je manji model onda XXL 7. Vlajko- Crna XXL 8. Jimmy- Crna M 9. B@ne - Crna XL 10. Daki - Crna (X)XXL stacu kad mi sve malo Neodlučan 11. Zextreme crna XXL 12. Dee CRVENA M => crna 13. aca-pn crna XL 14. Popsy crba XXL 15. PARYS Bela, Crna u eLu. 16. Gile_ExtremeBoy, crna (X)XXL 17. IrwinF - Crna XL 18. Smith - Crna XXL 19. SpaVe - Crna M 20. BusMan - Crna M 21. Zakarus - Crna Xl, Crna L 22. Водени Зека - црна М 23. Neske - Crna XXXL 24. Lalajko - Crna XXXL 25. Kocha Matori - Crna XL 26. Kocha Mladji - Crna M 27. maxxa - Crna L 28. joska - XXL i S ,obe crne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 14, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa zar nije najveci broj XXL ako ima 3XL oču i ja... nisam ja tolko sitniji od Lalajka i Nešketa ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...