boodala 2 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Velika mala kod Gornje Donje Motocikl: Dzamaha FZR600R [Ulicni Borac] Prijavi odgovor kao problematičan Da li znate gde mogu da ispravim felnu? Prednja ima ulubljenje, pa mi poskakuje u toku voznje... Pozarevac - Beograd??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan DANKO na Batajnickom putu i DJOLE na Bulevaru, prvi semafor iznad Cvetkove pijace sa desne strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Mati sa foruma .. Matin nik : Mata16v . On je iz Mladenovca .. Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan Da li znate gde mogu da ispravim felnu? Prednja ima ulubljenje, pa mi poskakuje u toku voznje... Pozarevac - Beograd??? ??? od cega felna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se javljam.Od MZ-a,original.Nisam siguran da li je čelična ili aliminiminujum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boodala 2 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Velika mala kod Gornje Donje Motocikl: Dzamaha FZR600R [Ulicni Borac] Prijavi odgovor kao problematičan prednja felna od FZR-a... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan jedino sto mogu da vam pomognem sa felnama od motora, to je da se zicane malo usteluju na zice dotezanjem, sve ostalo, ja nemogu da uradim, radim ispravljanje felni, ali za automobile sto se tice moto felni, ja sam nosio kod dragana u beograd, ima i neko iz nisa, to radi povoljno, ali nemam kontakt telefon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nišlije nađi te čoeka. Nije lako,ali valjalo bi nam svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boodala 2 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Velika mala kod Gornje Donje Motocikl: Dzamaha FZR600R [Ulicni Borac] Prijavi odgovor kao problematičan Gajo, znas li kako se zove radnja tog lika kod Cvetkove? Ili neki br. fona? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Dragan 063/8070891 Iznad Opelovog servisa u Južnom Bulevaru. Čovek je stari bajker i bavi se ispravljanjem ramova, felni, viljuški, trouglova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan a u NS jel zna neko ko radi? točak je prav al ima ulubljenje,ispupčenje po rubu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Da li znate gde mogu da ispravim felnu? Prednja ima ulubljenje, pa mi poskakuje u toku voznje... Pozarevac - Beograd??? ??? ako se ne snadješ-ima majstor u BN ,ja sam mu nosio nekoliko puta felme od motora...vari polomljeno,ako fali komad zavari pa na mašini skine višak-bude ko nova...inače radi sve vrste auto-moto felmi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan imaš li kontakt,adrresu od lika poŠto ja dolazim sledeći vikenD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...