nenad obr 0 Napisano Maj 8, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo javi kad posaljes cdi , mozes na forumu ,ili porukom na moj br 0640098110 ako ti nije tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 8, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan da da nemas problema u pon ili uto saljem ti ja ili drugar nije bitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano Maj 8, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok samo bi mi bolo bolje u ponedeljak , tamn bi mogo onda i da zamenim gumu na motoru za subotu , a oces doci na moto skup u obr ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan da da vazi,ajooj druze neznam ,neverujem nisam reg.motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano Maj 9, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan eee steta bice dobro kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan e druze u utorak ti drugar salje cdi,ja necu moci nisam kuci,nije ni bitno pre svega bitno da ti stigne,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano Maj 9, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok posalji sity ekspresom , sticice valjda u sredu onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan sitijem da nemas problema ;)ili "AKS"om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano Maj 9, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma cime god samo da moze drzo da stigne u rroku od 24h samo da imam otor sad za moto skup.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 10, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan e jebem ti i cdi i motor i mene i sve,ovaj kurton sa 6 izvoda,pu mamu mu jebem,nista ajde sad jbg izvini sta da ti kazem,rekao sam drugaru iz Kanjize da mi pogleda na motoru,ima i on tamanako,jebiga izvini konj nisam video dobro jebem se zrikava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan au jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan aj samo mi reci za koliko mozes da vidis taj cdi kod drugara ??? jbg necu imati motor sad za subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan DRUZE ajd me ostavi da ti pogledam to do ,pa tamo oko cetvrtka-petka,jbg sta sad ,sta je tu je nece svet propasti ako nebudes imao motor za skup,bitno da se ti lepo provedes,i da dobijes cdi odgovarajuci,pa se cujemo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan bas je bzvz ovo ispalo,izvini,sve zato sto mi je stigla neka gilera umesto cagive,a cagiva ta za cerupanje je jos na granici i treba da stigne rece tamo oko cet.petka,cujemo se ;)mamu im jebem sve platis posteno i jos te jebu ko majmuna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan hahah ok bdruze nema problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan druze, jel stigla konacno cagiva , ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma uteram joj materi napukla je posto je spucana grom je sabio, ne bi da ti posaljem a da neradi,al ajd pricekaj rekao sam drugaru da vidi od cega jos pase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan oki , moze od cagive mito cdi ali od prilike 91, 92 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 18, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ima on jednu takvu nisam siguran,mislim darece da ima "mito",odlicno ako moze ;)bice nesto od nas :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad obr 0 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan nadamose , samo ako nije problem moro bi sliku da vidim od tog cdi-a od mito ,posto su im izgleda razliciti cdi-ovi mislim ovi novi si sa 6 izvoda od prilike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan druze nista od cdi-a,od "mita"nemam a onaj puko i jebiga,nista cujemo se ako nadjem nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...