Abdullah100k 8 Napisano April 19, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju AT 92' godiste, motor je na moje ime, registrovan, sve cisto oko papira, sipaj i vozi. Presao 48.000 pravih masina nikad otvarana, bivsi vlasnik je Cope sa foruma tako da je dobar deo istorije motora poznat i bio u dobrim rukama. Ima tripmaster, radi sve kako valja, promenjeno ulje u stapovima, ulje (samo MOTUL) redovno menjano na 4.000, uz svaku promenu je menjan i filter (ne na svaku drugu kako ide fabricki), svecice kidaju, zadnje plocice su nove, prednje ne treba da se menjaju jos, stavljene nightbreaker sijalice nove (idu i stare uz njega jer im nista ne fali), lanac i lancanici DID\sunstar odlicni (uz njega idu i stari koji su dobri ali sam uzeo nove kad sam vec hteo da promenim lanac). Preko zime. kise i cuda stajao u garazi na 22 stepena sto se vidi iz prilozenog (poslednja slika) U paketu ide i kofer 46l, poviseni vizir i kres barovi. Ako kupac bude ozbiljan u paketu ide jos nesto Cena je 2.500 evropskih. za detaljnije informacije okrenite me na 063/824-1013 Motor se prodaje zbog namere vlasnika da se malo ozbiljnije vozi po njivama, zamene za skutere, kola i sivace masine me ne interesuju, eventualno za neki full kros ili hard enduro uz vasu doplatu... po koja fotka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 19, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm ne vidim nigde cenu Inace mogu da ti ponudim moj TA + nesto para... ne znam samo kako ti lezi ta komb Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan I ja mogu da ponudim moju KLEmentinu, 92, solidna, registrovana pre par dana,stizu gume,lanac i ostalo, i doplata... Ako postoji sansa... evo i linka http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=45501.0 eto,pa ako bude prostora za pricu... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Uaaaaaaaaaa Afrika, more ne dam ni Pegasa za tu papriku ;D ;D ;D ;D ;D Salim se naravno, mogu samo da potvrdim da je Stevina Afrika odlicna, srecno sa prodajom brate! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 19, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 2.500e, sorry nisam zainteresovan za te endure, samo nesto oko 100 kila suve vage Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci resio si... hard, brale, a? Zao mi da prodas takav komad Afrike. Nekako sam navikao i to... :-\ Neka je sa srecom i ko je uzme, neka ga sluzi ko sto je tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 20, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide na zadnjaka? ;D ;D ;D ;D ;D Ti znas mada ne ide kao CR ;D Znaci resio si... hard, brale, a? Zao mi da prodas takav komad Afrike. Nekako sam navikao i to... :-\ Neka je sa srecom i ko je uzme, neka ga sluzi ko sto je tebe Joooj, ne rastaje mi se bas ali znas kakva mi je situacija, da me nisu zahebali sad bih imao dva komada ali... pada ako ne opet AT, onda neki samo za put a kosilica ostaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan iz moje ergele. Pohvale za motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 20, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Vala Gojko jes dobar primerak ali bas bas (svaki cigan svoga konja 'fali ;D, ali ovom mozete da gledate u zube ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 22, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Niko nema neki ful kros da ponudi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 23, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem da niko neće ovaj motor... Steeevooo, srećno bratori! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 23, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem da niko neće ovaj motor... Steeevooo, srećno bratori! Jooj nude mi svasta u zamenu, umalo da padnem na jedan SV650 ali niko ziv testeru da ponudi, a nasao sam jednu perfektnu, samo da ode AT dok se ovo ne proda =/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si da padnes na taj SV. ;D Mada mozda u toku dana bude prodat, pa se ti i ja cujemo za afiku blizanca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 24, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 29, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Trenutna cena 2.300, dok ne ode motor koji sam namerio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 29, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nema neki ful kros da ponudi? Ima Zozon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 29, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Da, al za 5.000 a treba sad i kola da uzmem... nece da moze odjedared ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 7, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, malo pos'o da pravimo... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Danas me je Pavle Manga sa foruma pitao da li znam nekoga ko prodaje Afriku. Vidi sa njim.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 9, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Blagodarim kolega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 19, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno, upravo promenjeno ulje i filter... cijena? Prava sitnica, 2.200! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 22, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, daj katanac! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...