sergio 2328 Napisano April 14, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Aloha! ;D Primetio sam malko rdje u rezervoaru i pazario metalni fradov filter za gorivo. Imam jako malo prostora izmedju motora i rezervoara ali sam nekako uspeo da ga ubudzim. Eh sad, motor se greje prilicno sam po sebi, a samim tim i filter koji je pun goriva i malom povrsinom se naslanja na blok motora. Mozda jesta malo glupo pitanje ali da li ovo moze da bude opasno? Da li postoji bilo kakav rizik? poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 14, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Možda je čak i korisno, toplo gorivo brže isparava pa bi i karburacija trebala da bude bolja, u teoriji ;D Ne nema nikakve veze, dok god nema otvorenog plamena i dok god gorivo ne curi sve je u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice temperature slobodno ga ostavi,jedino (sto je normalno)da ti ne pusta,al imas da kupis mali filter lep,metalni je sa strana a u sredini debelo staklo,bas je dobar (ja ih ugradjujem) i mozes ga ubudziti gde oces,ovde u Palanci je 350 dindzi,al ima to svugde maltene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano April 14, 2010 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih izbegao sVe plasticne i staklene varijante, iskljucivo METALNI!!! Zbog TEMPERATURE i VIBRACIJA.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni to ovako stoji, i chak sa plastikom nema problema. Ono jes bolje da je benzin topao, ali shta znam, bash da dodiruje blok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan bas ti je filter nisko pao. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan ma ne smeta nishta. KOliko sam provalio smao smeta ako stoji horizontalno... Ne znam zashto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano April 14, 2010 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Na istom motoru koji ti koristis duzi niz godina ugradjivan i koristen bas upravo taj filter.Stoji horizontalno,pricvrscen izmedju prvog i drugog karburatora.Bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto, josh bolje Mene neshto zezao, mozda nije bilo do toga shto je horizontalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...