G A G A 3 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem jaknu, jer sam se prevario i kupio broj manju. Kada prodam kupicu istu, jer je odlicna. Velicin ja 50 ili "L" Cena nove je 290eur. a ja cu je dati za 200 eur ! Slobodno pozvati na 0655 737 007 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 13, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan jel bila neka manja slika da je postavis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6227 Napisano April 13, 2010 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma implementirao sam lupu, ništa me ne može iznenaditi ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 13, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ma implementirao sam lupu, ništa me ne može iznenaditi ;D cuj lupu, moram po mikroskop da vidim o cemu se radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Je li to ova jakna? http://www.fc-moto.de/Revit-Alpha-Jacket Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 13, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan da Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 13, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ako ne korigujes cenu, vidim ja da ces se ti dugo i srecno voziti u maloj jakni ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Cika kure, jeste to je ta jakna, ali pogledaj velicinu (36) pa ce ti biti jasno zasto je tolika cena. Ima je i tamo gde sam je ja kupio za 174 eur, ali samo S velicina. Pozdrav pametnicama. Za sliku se izvinjavam, jer na drugim oglasima koje sam dao, ispala je odlicno, kao i na BJB oglasniku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 13, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Cika kure, jeste to je ta jakna, ali pogledaj velicinu (36) pa ce ti biti jasno zasto je tolika cena. Ima je i tamo gde sam je ja kupio za 174 eur, ali samo S velicina. Pozdrav pametnicama. Za sliku se izvinjavam, jer na drugim oglasima koje sam dao, ispala je odlicno, kao i na BJB oglasniku ista cena je i za velicinu 60, proveri ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano April 13, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Fantastična jakna, baš sam je nedavno gledao u radnji. Imao sam/imam dosta Rev'it opreme; sve sem rukavica im je prva liga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Goso ja cu da ti je platim, ako si u pravu. Ne pravi se pametan i ne pomazi mi da prodam jaknu. Stvarno si mi drugar do 00 ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi TC Motoshop u Ljubljani 0038615240080 pa proveri. Pametnjakovicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 13, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso ja cu da ti je platim, ako si u pravu. Ne pravi se pametan i ne pomazi mi da prodam jaknu. Stvarno si mi drugar do 00 ! vidis da mi je dosadno, a i moram malo da te zaje...., da te razmrdam, ulenjio si se ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano April 18, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zainteresovan za Jaknu ako uz nju idu i Leovince auspusi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...