kovac85 38 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem komplet orginal kawasaki odelo - dainese!U extra stanju nošeno dve vožnje...Jakna je veličine L 52-42 sa svim protektorima i zimskim uloškom, a pantalone su broj 48 sa protektorima i zimskim uloškom.Ja sam visok 174 i imam 82kg jakna mi je velika, a pantalone su mi ok. Cena: 270eur-a Kovačević Saša 0638100002 Pećinci Ruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan niko nista ??? ??? aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ja bih uzeo ali mi broj ne odgovara a cuo sam da si nosio na farbanje jaknu kod cucka ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan nemoguce da se nikom nesvidja, pa gde su sad ti kawasaki fanovi ??? aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelni,cena nije fiksna naravno!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Maj 9, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan moguca kombinacija za sustecu valutu....a k t u e l n o..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena samo za jaknu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Maj 10, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan moze i posebno jakna 170eur a pantalone 80eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena samo 255eur-a.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Maj 15, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan zemljak, ajde spusti jos malo cenu jakne, zainteresovan sam.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan posalji tvoju max ponudu na pp pa cu da razmislim, ali kad je budes video uzivo videces da vredi svaki euro dat!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan nije valjda da nema vise momaka koji voze kawu kad ih ovo neinteresuje? neki makar komentar.... aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravq 0 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi bila zadnja cena za pantalone ??? poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Jun 2, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...