Jump to content

Moto Zajednica

Fabricki izduv SAVET

Recommended Posts

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

Da li je neko imao iskustva sa otvaranjem fabr. izduva i vadjenja svih prigusivaca,koje su mana a koje prednosti ??pozz

pa prvo, koji je motor u pitanju? ... moj savet : nemoj! ustedi nekih 100 evrica i kupi Race auspuh ili Toru ili Dragon(svi domaca proizvodnja) i lepo im kazes hocu dubok zvuk, hocu glasan, itd itd ... ako pocupas sve iz auspuha imaces ostar i ne bas prijatan zvuk.

mozda ako posecujes moto susrete i volis da pucas i da se cujes...e onda prazni, ili jos bolje skini ceo top  :D :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 74 postova

E ovako drugar ja sam to radio na svom banditu i mogu ti reci da je drkanje da povadis sve to dobrih 2h cukanja i eto ga rezultat vratio se kuci namontiro i evi kako to izgleda

http://www.youtube.com/watch?v=4ok1dyLEucc

Mada kao sto cujes dosta je glasan mozda i previse ali se meni tako svidja ... Srecno

• Zainteresovan, 582 postova

u principu dobijas glasan zvuk ali gubis na snazi. Iz razloga sto nema dobro povratnu kompresiju(ako sam lupio glupost neka me neko ospravi).

Meni na Yamahi je pocupano bukvalno sve, motor se dere kao besan, sto meni smeta. I ne mozes da ga nastelujes na leru nikad. Bar ne ako je sve pocupano... Ja sada jurim neki after market izduv sto je mnogo bolja prica, ali i kosta jbg...

U svakom slucaju nemoj sve da cupas, nek ti uradi neko ko je vec  radio, inace samo ces da izgubis....

pozdrav

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: kawasaki z750

Vozim Kawasaki z 750 2009 god,vec sam povadio neke prigusivace tj. ostavio sam samo jednu pregradu i mogu vam reci da je zvuk fenomenalan,nisam jos stigao da ga vozim na velim obrtaima,jbg. a sto se tice povratne kompresije poso sam od toga da ima katalizator i onaj ventil u auspuhu tako da mislim da nece imati problema i gubljenja snage na malim obrtajima. uskoro cu staviti klip....pozzzz

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: kawasaki

Vozim Kawasaki z 750 2009 god,vec sam povadio neke prigusivace tj. ostavio sam samo jednu pregradu i mogu vam reci da je zvuk fenomenalan,nisam jos stigao da ga vozim na velim obrtaima,jbg. a sto se tice povratne kompresije poso sam od toga da ima katalizator i onaj ventil u auspuhu tako da mislim da nece imati problema i gubljenja snage na malim obrtajima. uskoro cu staviti klip....pozzzz

evo ti klip gde nema klapne i katalizatora u loncu samo ona pregrada jos 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja