M a R k o 393 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 84 god,motor je u dobrom stanju,gume,lanac i lancanici,nije registrovan.1000e 064/4348288 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 9, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je valjda mali lapsus, model je XS 400, DOHC ako sam u pravu. Trebao sam i ja da uzimam nešto slično, al ispade drugačije, ljep motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je valjda mali lapsus, model je XS 400, DOHC ako sam u pravu. Trebao sam i ja da uzimam nešto slično, al ispade drugačije, ljep motor. Ispravljena greska,hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jun 28, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Motor registrovan pre neki dan,vlasnik 1100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru su iskrivljene vile,zakrpljena je plastika repa i zavarena rucica kvacila, nije montirano,Ispravljane vila od 50-70e,ram nije kriv,cena 750 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 7, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru su iskrivljene vile,zakrpljena je plastika repa i zavarena rucica kvacila, nije montirano,Ispravljane vila od 50-70e,ram nije kriv,cena 750 Ako sam dobro razumeo, motor je u medjuvremenu bio havarisan ( od postavljanja oglasa _. Mogle bi i neke nove slike da se stave . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru su iskrivljene vile,zakrpljena je plastika repa i zavarena rucica kvacila, nije montirano,Ispravljane vila od 50-70e,ram nije kriv,cena 750 Ako sam dobro razumeo, motor je u medjuvremenu bio havarisan ( od postavljanja oglasa _. Mogle bi i neke nove slike da se stave . Bas tako,motor je imao klizanje,slike cu da postavim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...