MZ RIDER 8 Napisano April 7, 2007 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan vozim mz ts 250/1(jbg sirotinja)hehe Pozdrav Igore!Mene je baš takav MZ poslužio preko 160.000 km' date='to je bila prva mašina u BiH koja je imala obrtomjer,èudo za 1977,mada sam mu još prve godine izmijenio far,rezervoar,sjedište sa repom i štopom, izduv i još koješta.....Zajedno smo zavirili u svako selo bivše Juge,a zakaèili smo i malo Evrope. Vežu me lijepe uspomene za njega. [/quote'] pozdrav Obelikse moj je bas 77god ali preso je samo 34.000 i to do danas imao sam srecu da kupim ocuvan motor koji nikad nije bio otvaran ,popravljan. Ja sam treci vlasnik .prvi vlasnik je preso tih 34.000 drugi nekih 200-300, ja isto nekih 400 . tako da covek ne poveruje da je motor tako ocuvan i ispravan ps. nadamse da cu i ja preci bar isto kao i ti 160.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 7, 2007 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasao Hvala na pozdravima i toploj dobrodoslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano April 8, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...