Ernesto 10 Napisano April 5, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Bocni koferi Givi MONOKEY E 41 N Korisceni jednom, kao novi. Cena: 270e par 063/8169-640 http://www.trionmotors.com/trion.php?strana=proizvod&proizvod=52 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 5, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan El prodajes i nosace i koji su nosaci u pitanju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 5, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan El prodajes i nosace i koji su nosaci u pitanju? Samo koferi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1832 Napisano April 6, 2010 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan moze neka zamena ? Imam par jakni viska...i dve kacige viska... ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 6, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan moze neka zamena ? Imam par jakni viska...i dve kacige viska... ??? Hvala na ponudi, ali samo bih za kes menjao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 7, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se koferi otvaraju na kljuch ili na shifru ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 7, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Jel se koferi otvaraju na kljuch ili na shifru ? I na kljuc i na sifru.. Imam iste kod mene na XX Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 8, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...