Goshke 2786 Napisano April 2, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Imam suzuki ts 125 i hteo sam da promenim ulje u menjacu, ali ne znam koje mi treba? Sta vi mislite? Takodje koje je najbolje da uzmem za mesavinu i gde ima da se kupe kocione plocice za njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 2, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Imam suzuki ts 125 i hteo sam da promenim ulje u menjacu, ali ne znam koje mi treba? Sta vi mislite? Takodje koje je najbolje da uzmem za mesavinu i gde ima da se kupe kocione plocice za njega? http://www.louis.de/_20756133a63121e51c879741a611c612ce/index.php?topic=bikedb&article_context=bikedb&anzeige=0&CONTENT=technik&typ_id=TS125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 2, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan E hvala ti, mada slabo se snalazim na nemackom, al uspecu nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 2, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice mesavine samo Castrol TTS. Provereno. U AP Sportu ne mozes da omanes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan 0,7L 20w40,imas na svim pumpama to ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 131 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Ja u menjac sipam SAE 90 i sit sam se navozao. A za mesavinu preporucujem MOTOREX ( potrazi na googl srbija ) neka firma iz BG salju i brzom postom Motorex je vrhunsko ulje a jeftinije je od TTS ( 1500 din. minimum ) a motorex imas od 800 do 1100 din za litar Plocice nalepi ( nije to ni previse brz ni tezak motor ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 3, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Videcu da narucim negde motorex, mislim da je ono dovoljno dobro za ovaj motor. A za menjac cu videti to 20w40, nacu valjda negde... Kocione plocice sam lepio, ali mi se ne svidja kako koci, zadnju sam lepio, a prednja mi stoji vec 3 godine, pa je vreme za menjanje, tj mozda moze jos jednu sezonu, al ja bi da promenim na vreme? Gde li ima da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 131 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Bera sa foruma donosi i najkorektniji je. a to za 20w 40 proveri ? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Loznici kod Cvike ,posto ti je blizu, MOTOREX da kupis, drug sto ima ktm-a 125 ga sipa i on kaze da je dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano April 3, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj 0,7L 20w40,imas na svim pumpama to ulje Kod mene na dekli ispod cepa pise 950 ml A ovo 20w40 mi nikako nije jasno Koliko ja znam u menjace kad su odvojeni od kartera ide SAE90 i SAE80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano April 3, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A za MOTOREX sve preporuke Najbolje na nasem trzistu po normalnoj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj 0,7L 20w40,imas na svim pumpama to ulje Kod mene na dekli ispod cepa pise 950 ml A ovo 20w40 mi nikako nije jasno Koliko ja znam u menjace kad su odvojeni od kartera ide SAE90 i SAE80 Ne mora da znaci,proizvodjaci preporucuju razna ulja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Za menjac motul trans oil , za mesavinu motul 100 2 t - 770 din litar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 3, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 2T Bergoline TST sintetika? 400-450 din za litru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 4, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam drugara koji sipa ono najjeftinije ulje za mesavinu(300 din 1l)i pri tom radi generalne svake sezone po 2 puta i kaze nema zamerki na ulje. Tako da te price tipa - koristim to ulje i zadovoljan sam - u opste nisu realna. Sve je to lutrija(i kad uzmes koje valja,mozda si naleteo na kopiju), ja sam jednom kupio na pumpi ulje za motornu testeru(isto ulje i pakovanje kao u i prodavnici) i testera mi zakova,kasnje sam cuo jos za nekoliko sl.primera. Zato najbolje uzimati jedno ulje(proverenog kvaliteta) na jednom mestu,jer ako se makar i jednom sipa lose,ode mast u propast . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 13, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Za menjac motul trans oil , za mesavinu motul 100 2 t - 770 din litar jeste stara tema al da pitam: to ulje je 10w, jel to stvarno može u menjač? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1493 Napisano Jun 13, 2010 Drug član, 1993 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Za menjac motul trans oil , za mesavinu motul 100 2 t - 770 din litar jeste stara tema al da pitam: to ulje je 10w, jel to stvarno može u menjač? To trans oil je kao sto ti ime kaze pravljeno bas za menjac. Trans- transmisija -menjac. Momak kome sam prodao TDR 125 dvotaktni je sipao bas to motulovo ulje i kaze da je zadovoljan, da mu bolje menja i mekse menja brzine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aprilia rs 50 0 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan definitvindo SAE 90 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jul 11, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko se menja ulje u menjacu na dvotaktnim masinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako imaš manual piše ti u njemu, obično je 15000, ali ne fali ti nista da promeniš svake godine ili dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2511 Napisano Jul 11, 2010 Andragog, 5080 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan MOTUL TRANSOIL 10W30 Mineralno (odgovara kao SAE 80) ili MOTUL TRANSOIL EXPERT 10W40 To su ulja za menjace sa mokrim kvacilom koje se nalazi u drugacijem (odvojenom) ulju od motora. Mislim da je oko 10e litar u MASS company Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Jul 20, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan 10-30 ger-box Bardahl za dvotakni motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 7. 2010. at 17:17, srbac je napisao: MOTUL TRANSOIL 10W30 Mineralno (odgovara kao SAE 80) ili MOTUL TRANSOIL EXPERT 10W40 To su ulja za menjace sa mokrim kvacilom koje se nalazi u drugacijem (odvojenom) ulju od motora. Mislim da je oko 10e litar u MASS company Pozdrav Pozdrav.I ja imam suzuki tsr 125 i hocu da zamenim ulje u menjacu.Jel moze SAE 80 ili SAE 90 da se koristi?Jel su SAE 90 i 80 bolji od tih MOTUL TRANSOIL? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Jeste tema stara,ali necu da sipam pogresno ulje i da sj***m agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Jun 21, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kako da sjebes agregat kad menjas ulje u menjacu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...