ULT 3 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo u kvaru.Motor na leru radi normalno i pali odlicno. Kada hocu gas da dodam pocne da prekida i puca.Kad mu zatvorim gorivo i pre nego se ugasi radi ok.Kao da dobija vise goriva nego sto treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 2, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da imaš negdje šaraf na karburatoru s kojim kontrolišeš količinu goriva u karburatoru, po ovome što si opisao kao da preliva. Imaš vjerovatno u manualu i na koliko treba biti zavrnut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ima sraf i stelovao sam ga ali nije do toga radio je normalno sve ok i od jednom nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3329 Napisano April 2, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5461 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan sharaf X Otvori karburator tj. chashicu gdje je plovak i izvadi iglicu ispushi taj dio prema dovodnom crijevu i vozaj se.poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan iglica tj ventil plovka ti se urezao u sic karburatora pa ne dihtuje ili je uletela prljavstina neka,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano April 4, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan otvarao karburator sve radi kako treba bar ja tako mislim ali motor i dalje isto pali dobro i radi na leru toliko od njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak menjaj svecicu, moze biti ona ili nesto oko struje..(ako je karb ok) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Popravljen konacno. Radi ,ide i sve ok A kver je bio taj sto je bio busan plovak,skroz sitna rupica i ulazio benzin kroz nju i nije zatvarao na vreme. Sad jedino sto dimi malo,mozda su i karike slabije ili gumice ventila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ulje trosi / ne trosi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
faki-XT 0 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kula Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Malo ću se i ja ubaciti u ovu temu, pošto sam neki dan sa drugom otvarao karburaor na mom XT-u, čisto iz radoznalosti i da vidimo da nije možda prljav u unutrašnjosti, i jedan šraf za štelovanje smo slučajno odvrnuli... naravno kada smo shvatili, odmah smo ga i vratili (odprilike!!!) u isti položaj. Sklopio sam motor, upalio je, radi normalon, ali ipak ne da mi mira, da nismo možda nešto zeznuli... Interesuje me šta smo time podesili, kako ću znati da nešto nije u redu.... Ubaciću i sliku o čemu se radi...jedino nisam siguran da li je to bilo sa desne ili leve strane karburatora.... Molim vas za savet.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 15, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da otvorim sliku da bude veca, nesto si cudno linkovao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano April 18, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kolioko ja vidim na slici tu nebi trebalo da stoji nikakav sraf za stelovanje. Ima samo jedan i stoji odozdo vise sa leve steane i nalazi ser u rupi. Ja sam svoj skidao nekoliko puta i rastavljao do najsitnijih delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 19, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovja shraf na karburatoru na slici levo je za mesavinu vazduh-gorivo na leru. On se na dobro zagrejan motor na vrlo niskom ler gasu steluje otprilike na najveci RPM. A ovaj na sekundarnom karbonu dole nisam nikad dirao - ne znam shta je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
faki-XT 0 Napisano April 25, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kula Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Prelistao sam temu XT all in one, tamo se lepo opisali ovu problematiku u vezi karburatora, tako da ću pomoću tih saveta pokušati da vidim štelovanje smeše...ali prvo da testiram potrošnju i ponašanje motora, pa tek onda šrafciger u ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...