igor-gs 162 Napisano Maj 5, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mi obilazimo autoput u sirokom luku zbog lijepih predjela uz Unu i oko Plitvica i tako dalje Mislis' date=' obilazite zbog putarine i tako dalje... :wink: [/quote'] Ma putarina je nebitna stavka.........vec svake sedmice idem autom po autoputu i stvarno je dosadno do bola! S druge strane predjeli koje sam naveo su kao iz bajke....ko ne vjeruje nek samo prodje jednom pa ce da prepricava.......... A i nasi motori se bas ne ponose "zastitom od vjetra" .....kao neciji :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 7, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan INFORMACIJA svi bungalovi su rasprodani (800 kreveta) znaci samo oni koji su rezervirali mogu dobiti bungalov,a ostali koji zele krenuti u Umag neka ponesu satore ili jedino privatni smjestaj i hoteli koji su naravno dosta skuplji pozdrav i vidimo se u Umagu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 7, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sale hvala za bungalov! Vidimo se! Moja ekipa(jedan dio) krece u cetvrtak oko 9h ( iz Banjaluke) preko Plitvica , Novog vinodolskog,Rijeke,Pule do Umaga..... Ako je neko na ovoj trasi u cetvrtak nek se javi.....broj je u profilu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 7, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Sale hvala za bungalov!Vidimo se! Moja ekipa(jedan dio) krece u cetvrtak oko 9h ( iz Banjaluke) preko Plitvica ' date=' Novog vinodolskog,Rijeke,Pule do Umaga..... Ako je neko na ovoj trasi u cetvrtak nek se javi.....broj je u profilu![/quote'] Mi krecemo iz Bg u cetvrtak oko 15h i vidmo se tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 7, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano Maj 8, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koga da bi krenuo iz Bgd-a ili nesto blize Bgd-u da mozemo zajedno da krenemo, u cetvrtak pre podne oko 9 do 10 h. Pitam zato sto ekipa iz Bgd-a krece oko 13h sto je meni kasno iz razloga sto ne mogu da cekam i docekam da krenem, a i hocu jednu kafu u Opatiji da popijem za videla Pa ako ima nekog neka mi se javi na pm a ako nema nikog krecem u pomenutom vremenskom intervalu i vidimo se u Umagu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Maj 9, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan E poslednje pripreme su uradene i odprilike negde oko 15h krece se iz Frankfurta pravac Umag. Kisa pada samo tako ali boli me k... za to. Danas vozim do Garmishparthenkirchena tu cu da prespavam u jednom biker-spa motelu malo masaza i malo jos nesto.Cetvrtak za Ljubljanu mozda se vidim sa TomomB a onda mozda do XXX kluba u Celje tu je mnogo dobra ekipa. Petak ujutru Umag. Svima koji dolaze zelim opusteno putovanje i vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 9, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan E poslednje pripreme su uradene i odprilike negde oko 15h krece se iz Frankfurta pravac Umag. Kisa pada samo tako ali boli me k... za to. Danas vozim do Garmishparthenkirchena tu cu da prespavam u jednom biker-spa motelu malo masaza i malo jos nesto.Cetvrtak za Ljubljanu mozda se vidim sa TomomB a onda mozda do XXX kluba u Celje tu je mnogo dobra ekipa. Petak ujutru Umag. Svima koji dolaze zelim opusteno putovanje i vidimo se. sretan put i :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 9, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Sve pripreme zavrshene! :wink: Pokret je sutra oko 14-15 h -opushteno. Peglamo BojanP,Ernesto i ja,sami do Banja Luke gde nam se prikljuchuje drugar iz Indjije Marko(Sale ti ga znash), ili mozzda vishe njih... Dakle,to je to... POKREEEET! :biker: :biker: :biker: :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Maj 9, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Dakle' date='to je to... POKREEEET! :biker: :biker: :biker: :biker:[/quote'] :fcab: :bubu: :skijas: :sesirko: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 9, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Srecan vam put sokolovi! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 9, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve pripreme zavrshene! :wink: Pokret je sutra oko 14-15 h -opushteno. Peglamo BojanP' date='Ernesto i ja,sami do Banja Luke[/quote'] A gde izgubiste Andreja?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 9, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan A gde izgubiste Andreja?! Koga? :misli: Shalla! Zvao sam ga juche da isFrikombinuje polazak da bi zajedno ishli ali on ima plan obilaska ZGa i Slo pa ne znam kada misli krenuti za Umag. Ako ga chujesh reci mu da se javi,ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 9, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A gde izgubiste Andreja?! Koga? :misli: Zar nije trebalo da idete ti, Bojan, Che i Andrej? :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 9, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Srecan vam put sokolovi! :kul: 'Fala brate! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 9, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ga juche da isFrikombinuje polazak da bi zajedno ishli ali on ima plan obilaska ZGa i Slo pa ne znam kada misli krenuti za Umag. Ako ga chujesh reci mu da se javi,ok? Pa 'bem te gluvog, zvao sam te sinoc oko 22:30 na mob, cooliras i ne javljas se :? Ajd cujemo se kasnije popodne i dogovaramo sta i kako... Ja se borim da mogu da krenem sto ranije, ali po svoj prilici krecem ili cetvrtak posle posla sa spavanjem u ZG, ili u petak rano ujutro i direktno za Umag. Sta cu, posao pritisnuo i nema sanse da krenem ranije.. ali dolazim svakako, makar vozio i sam do tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 9, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ga juche da isFrikombinuje polazak da bi zajedno ishli ali on ima plan obilaska ZGa i Slo pa ne znam kada misli krenuti za Umag. Ako ga chujesh reci mu da se javi' date='ok?[/quote']Pa 'bem te gluvog, zvao sam te sinoc oko 22:30 na mob, cooliras i ne javljas se :? Ajd cujemo se kasnije popodne i dogovaramo sta i kako... Ja se borim da mogu da krenem sto ranije, ali po svoj prilici krecem ili cetvrtak posle posla sa spavanjem u ZG, ili u petak rano ujutro i direktno za Umag. Sta cu, posao pritisnuo i nema sanse da krenem ranije.. ali dolazim svakako, makar vozio i sam do tamo! Ah taj silent... :mrgreen: Andrej javi mi se danas, bio sam na motoru nisam cuo fon. A taj propusteni poziv ti je moj fixni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Maj 9, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo primili prve goste: Braèni par iz Švedske - Honda Gold Wing 1500 i Yamaha XJR 1300 ( svaki po 2300 km do Umaga ), 8 motorista iz Osijeka i 20 iz Novog Sada ! Svi ostali dobrodošli ! Mario, predsjednik MK 'Staaari Rokeri' Umag Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 9, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uf gori pod nogama.......ma samo da svane odmah krecemo! Vidimo se sutra! Ljudi srecno svima koji polaze na ovaj daleki put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 9, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi srecno svima koji polaze na ovaj daleki put! :shock: aj' pa polako...prespavajte negde, nemojte sve u komadu :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 9, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na zeljama... i neka su nam putevi suvi, a devojke.... Ja sam se spakovao i samo ujutro da odradim malo na poslu i KRECEMO!!!! Vidimo se sutra uvece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 9, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan OK - evo finalnog rasporeda polazaka na startu "Velike Nagrade Umaga" Cetvrtak 09h Goran (solo) Cetvrtak 14h YOman, Bojan.p, Ernesto Petak 07h Andrej (solo) Sale, sve ostaje po dogovoru. Vidimo se u petak i srecan put svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 9, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan OK - evo finalnog rasporeda polazaka na startu "Velike Nagrade Umaga" Cetvrtak 09h Goran (solo) Cetvrtak 14h YOman' date=' Bojan.p, Ernesto Petak 07h Andrej (solo) Sale, sve ostaje po dogovoru. Vidimo se u petak i srecan put svima.[/quote'] Hmmm pol pozicija za Kawu, cudno :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Maj 9, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mi iz ISTOCNOG SARAJEVA krecemo oko 10 sati,preko Banja LUke,pa dalje,ne koristimo auto put,ne zbog putarine koju i onako ne bi platili,vec zbog monotonije.Biramo obicnu cestu,pa se vidimo u petak popodne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 9, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Mi iz ISTOCNOG SARAJEVA krecemo oko 10 sati' date='preko Banja LUke,pa dalje,ne koristimo auto put,ne zbog putarine koju i onako ne bi platili,vec zbog monotonije.Biramo obicnu cestu,pa se vidimo u petak popodne.[/quote'] Pedja mi se vidimo tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...