Pablo 1920 Napisano April 1, 2010 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Firma za koju radim (PSTech) ima trenutno otvoren konkurs za popunjavanje naseg IT support tima, pa ako je neki forumas zainteresovan i misli da ispunjava uslove, neka aplicira tako sto ce poslati svoj CV na 'posao@pstech.rs'. Navedite u mejlu i da ste videli oglas na bjbikers sajtu. Originalni tekst konkursa kacim uz poruku. Srecno! LinuxWindows System Administrator.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 9, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno radno mesto, ali ozbiljni i uslovi... Jel' konkurs i dalje otvoren? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano April 12, 2010 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno radno mesto, ali ozbiljni i uslovi... Jel' konkurs i dalje otvoren? Mislim da jeste, a ti u svakom slucaju posalji CV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan sajt..mozda.. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pisao autoru sa pitanje oko tog oglasa.. ali nema info ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan ja i dalje nisam izvalio gde da vidim uslove konkursa itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Dechko u potpisu ima... link... PDF... drugari... tatatatirci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan hvala .. pazi kad ne gledam potpise .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...