Motoholic 2331 Napisano Maj 7, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm... ako dolar nastavi da raste a ova cena nastavi da pada, ovo bi se i meni isplatilo uskoro.... :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 8, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći ? Uletela mi je dobra prilika za stan (sreća) i ostadoh finansijski osušen za svetu kravu motor (tuga). Srećno s prodajom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm... ako dolar nastavi da raste a ova cena nastavi da pada, ovo bi se i meni isplatilo uskoro.... :-X vidi.... jedno je sigurno....svakog petka idemo 100 evra nize ...pa ti izracunaj kad je to da ti se isplati....iskljucis onda lepo ovu temu i ne posecujes toliko nedelja (da se nebi nervirao) i onda dodjes te nedelje i kupis :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO PRODATO PRODATO novom vlasniku zelimo da u narednih 2 god duplira kilometrazu pa posle da ga zameni novim a vama sto ste cekali... pa... predugo ste cekali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...