Endurac 963 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dainese R, crveno,crno sivo bela, sa kompletnom podjaknom (topli ulozak) i protektorima - nije mnogo nosena, u solidnom stanju, original (nije Kragujevac, Pazar itd).. br. 52 (visina oko 175, 180cm, slim fit). 110 e. Hein Gericke kozne pantalone sa cickom za slidere, crne, - 60 evra. (visina 180-185cm). Novo. Vrhunska koza i jedno i drugo..... Cash,ne zamena, hvala;0 063 7716 465 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan cena za jaknu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Moze slika pantalona? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Moze slika pantalona? !!!! ...i gde bi u Bg-u eventualno mogle da se probaju? imaju li rajveslus za jaknu...moze i neki link sa slikom istih, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Mart 30, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Vracar, Slavija, kod htl Slavija, moze svaki dan jer imam zesce radove u stanu, te mi je zato malo zafalilo love inace ne bih prodavao. Imaju pantalone rajferslus za jaknu pozadi a JAKNA ima rasferslus za pantalone pozad, 2 put obucene, 1 kuci:) Jasha 110 e. Slika je sa neta skoro su identicne kao moje.... (link sam stavio jer mi je jednostavnije bilo da nadjem identicne tj skoro iste nego da ih slikam u horizontali da se ne vide normalno) Imaju perforacije i nabore na pravim mestima, cicak za slajdere, tople su i udobne, i mislim da su idealis za visinu 180 et do eventualno 185 mozda 190, i idu duboko preko struka, pokrivaju malo stomaka i ledja sto je extra za touring;) Dole su uze tako da mogu da se uvuku u cizme. I jako su mekane iako je debela koza a takodje postavljene iznutra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2467 Napisano April 1, 2010 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 180/75 ,šta misliš, da l' bi meni pasovalo ? Mislim zbog kilaže, da mi ne bude široko ... nešto mi slabo ide to gojenje, bildovanje i sl. ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Odose pantale, bice i gipsanih radova ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...