Jump to content

Moto Zajednica

DAINESE R kozna jakna sa podjaknom i kozne pantalone

Recommended Posts

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Dainese R, crveno,crno sivo bela, sa kompletnom podjaknom (topli ulozak) i protektorima - nije mnogo nosena, u solidnom stanju, original (nije Kragujevac, Pazar itd).. br. 52 (visina oko 175, 180cm, slim fit). 110 e.

Hein Gericke kozne pantalone sa cickom za slidere, crne, - 60 evra. (visina 180-185cm). Novo.

Vrhunska koza i jedno i drugo.....

Cash,ne zamena, hvala;0    063 7716 465

post-100-12879069487518_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 605 postova
  • Motocikl: CBR600RR

Moze slika pantalona?

!!!!  ...i gde bi u Bg-u eventualno mogle da se probaju? imaju li rajveslus za jaknu...moze i neki link sa slikom istih,

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Vracar, Slavija, kod htl Slavija, moze svaki dan jer imam zesce radove u stanu, te mi je zato malo zafalilo love inace ne bih prodavao. Imaju pantalone rajferslus za jaknu pozadi a JAKNA ima rasferslus za pantalone pozad, 2 put obucene, 1 kuci:)

Jasha 110 e.

Slika je sa neta skoro su identicne kao moje.... (link sam stavio jer mi je jednostavnije bilo da nadjem identicne tj skoro iste nego da ih slikam u horizontali da se ne vide normalno);)

Imaju perforacije i nabore na pravim mestima, cicak za slajdere, tople su i udobne, i mislim da su idealis za visinu 180 et do eventualno 185 mozda 190, i idu duboko preko struka, pokrivaju malo stomaka i ledja sto je extra za touring;) Dole su uze tako da mogu da se uvuku u cizme. I jako su mekane iako je debela koza a takodje postavljene iznutra!

post-100-1287906961545_thumb.jpg

• Drug član, 760 postova
  • Motocikl: nekad

Ja sam 180/75 ,šta misliš, da l' bi meni pasovalo ? Mislim zbog kilaže, da mi ne bude široko ... nešto mi slabo ide to gojenje, bildovanje i sl.  ;D ;D

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja