sergio 2328 Napisano Mart 28, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Osvanuo je suncan subotnji dan, vesela druzina u sastavu: Arsa, Milke i ja se upusta u nove radne pobede! Prvo smo nabavili sav potreban materijal a onda je nastupila akcija pravljenja nosaca za "top case" za gore pomenutu Hondu Glavni i odgovorni majstor i dizajner je nas drugar Arsa (na forumu arsa_arsa). Arsa u akciji... Sam pocetak.. sve mora da bude precizno u milimetar! pratimo linije motora... Milke proverava da li je u vinkli Blago Arsi, on je ceo dan vario Malo kaljenja... Pocinje da lici na nesto malo obradjujemo varove... Prvi deo gotov... Kraj prvog dela, nastavak posle reklama.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 28, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak... Idemo dalje... Pravljenje ojacanja koja ce se srafiti ispod sedista... majstor Arsa! Ojacanje na koje ce se srafiti ploca (srafice se na 3 mesta) I ja sam bio od koristi ;D malo anti-rosta, pred farbanje... Sva sreca, u potok nam je pritekao profi auto lakirer Sara! I posle toliko varenja, turpijanja, brusenja, farbanja i ostalik akcija... nosac izgleda ovako! Na red dolazi i ploca I na kraju KooOOFFeerRRR i ponosni&srecni vlasnik! ;D To bi bilo to... Kao sto rekoh, majstor se zove Arsa... ovakve stvari mu nisu nepoznate, kao sto se iz prilozenog moze videti Rezultat je stvarno WOW, bolje od Givi-ja i ostalih brendova Prilicno je jak, verujem da je jaci od kupovnih, gotovih ... Ako nekom treba nosac, a skupo mu da kupi u radnji, nek kontaktira Arsu na forumu (arsa_arsa) ili na mob. 063/775 47 36 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milke 0 Napisano Mart 29, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZzR 1100 / Sportster 883 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari ;D Evo ja da se pohvalim novim nosacem za koferce i da se zahvalim nasem drugu sa foruma Arsi_arsi , na'' hand made'' nosacu. Zamerki nemam ;D nosac izgleda super i vrsi funkciju...i te kako E sad jos da vidim koliko piva moze da prenese i da mu uradim ''vopi atest'' ;D I kolegi Sergiu da se zahvalim na otklanjanju rdje i ostalih prljavstina i na lopatanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Mart 29, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za Arsu & the rest of the crew! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Maj 16, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje za zlatne ruke majstor Arse...adresa i pitanje da li bi ponovio postupak na mojoj 'biciklici" dimenzije su iste...odakle je umetnik i koja je kinta u pitanju...veliki pozdrav Dex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arsa_arsa 0 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: beograd - zarkovo Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje za zlatne ruke majstor Arse...adresa i pitanje da li bi ponovio postupak na mojoj 'biciklici" dimenzije su iste...odakle je umetnik i koja je kinta u pitanju...veliki pozdrav Dex Puno ti je sanduce ne mogu da ti saljem PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jok more da ne kazem gore...sanduchak sa postom mi je 40% ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 18, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jok more da ne kazem gore...sanduchak sa postom mi je 40% ;D To te Arsa zavalio sa cenom pa ne može da stane u sanduče :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti PP sa nekim sugestijama....kao napr moze li koferche direktno a ne preko ploche za koju sam chuo da je najslabija karika cele konstrukcije....original nema ojachanja ispod sedista i osim sto je skuplji deluje mnogo krhko za ove nase grbave dzade,plus vibracije plus gajba vopija=pucanje iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 30, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan To te Arsa zavalio sa cenom pa ne može da stane u sanduče ;D ;D ;D Nije istina! Nasi "proizvodi" bacaju GIVI u debelu senku, a daleko su kvalitetniji i cena prava sitnica... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 30, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan To te Arsa zavalio sa cenom pa ne može da stane u sanduče ;D ;D ;D Nije istina! Nasi "proizvodi" bacaju GIVI u debelu senku, a daleko su kvalitetniji i cena prava sitnica... ;D Momci pružiću vam priliku da ovu tvrdnju i potvrdite i napravite jedan ovakav nosač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 30, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Peki, Inace smo planirali da uradimo nosace za Arsu i mene tako da je svaka ideja dobrodosla! Meni se svidja ovo sa slike posto nisam ljubitelj plasticnih kovera+classic bike-a tako da mi ovo reshenje najvise pashe! Verovatno cemo da se bacimo u akciju sledeci vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 31, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja baš nisam ljubitelj skalamerija na klasičnim motorima ali u nedostatku givijevog originalnog nosača koji je odavno izašao iz proizvodnje ovo mi se čini kao najmanje loše " home made" rešenje. Ja sam od sledećeg četvrtka do nedelje u Medulinu na rockabilly festivalu tako da mogu da vam dam samo virtualnu podršku za sledeći vikend, ali kad se vratim tu sam za sve što treba Da nam se drug i sektaš Vlajko ne uvredi...ovakvo rešenje mi je prebudženo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 7, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko mozda prodaje mashinu za savijanje cevi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 7, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan fino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 7, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Peki, pa nisi me oterao u p.m. pa da se ljutim.. Ko se ljuti.. nece mu biti kruti.. LM, ovaj moj nosac gore je pucao nekoliko puta.. pretanke cevi.. Napravljen je i slican.. ali isti djavo.. Jednostavno nasi putevi su katastrofa.. potrebna je jaka skalamerija pozadi.. a i napred Ovaj vas projekat ne izgleda lose.. ali mozda umesto flahova, neka cetvrtka, pa onda nosac.. No sad je gotovo, ako pukne smisljacete ojacanja.. ako ne, onda ste napravili dobre staticke proracune.. Ubrzanje x rupe + opterecenje na 120.. I na teneri mi je popustio zadnji nosac.. sad je tako ojacan, da opusteno dodajem gas na lezecem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 7, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ....LM, ovaj moj nosac gore je pucao nekoliko puta.. pretanke cevi.. Napravljen je i slican.. ali isti djavo.. Jednostavno nasi putevi su katastrofa.. potrebna je jaka skalamerija pozadi.. a i napred :nanana: Ako me lepo zamoliš možda ti i dam da prekopiraš pravu stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...