TheDoctor 0 Napisano Mart 27, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ukratko o cemu se radi, pa ako neko moze nek pomogne, bio bih mu zahvalan....Naime, u pitanju je yamaha tzr 2004 god,50 kubika...Desava se sledece,nece da upali..Jutros je izvezem iz garaze, i posto vidim da ni posle okretanja kljuca nema kontakta da se pojavi, skontam da je mozda akumulator prazan, pa stavim je na kablove, i dobijem kontakt,i upali iz prve....ali pocne da gubi gas,i dzaba ja okretao rucicu, broj obrtaja joj spada...Posle drugi put,samo vergla,ali od paljenja nema nista..Pokusam da pomeram saug gore dole i kako ga pomeram, tako negde kao da ukopca, pa pocne malo da radi,ali gubi gas, nece da ostane...MIslio sam da je do goriva,da ga mozda fali, ali ima ga unutra, onako oko litar mozda dva..Sta moze biti problem:???unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Proveri struju. Da li ti puni alternator? Najbolje da uzmes unimer i da izmeris napon punjenja akumulatora. Mozda je regler a mozda je i do svecice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor 0 Napisano Mart 27, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Totalni sam laik, pa ne znam sta je taj regler, a struje je pokazivalo da ima...gledao mi komsija sa tim nekim aparatom..Svecicu sam skidao i vadio, dole je bila mokra i crna??dal treba da bude takva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Miljenkoooo diznaaaaaaaaaa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ma gurni ti nju i kada upali malo je isturijaj, neka proradi malo.......moguce je da je sve dobro, nego je stojao.....probaj tako...a akomulator napuni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor 0 Napisano Mart 29, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo goriva )).........kada sam nasuo, upali iz prve...al i dalje ne kapiram kako ide ono stelovanje sauga, i one sajle, ja je pomeram, al on ne reaguje na pomeranja??.....i kako kvacilo da nastimam, ili je to do menjaca, pa imam veliki ler, pa i kad ga izbaci iz brzine, on ga ne kostatuje da je izbacen, i nece pali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...